2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوبار همچین کاری کردم ولی به مرحله آخر نرسید و مهمون دعوت نکردم... چون دست تنها نمیشه

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

من توتولد یه سالگی پسرم خودم برا ۲۰ نفرمهمون شام ودسر و کیک درست کردم داشتم میمیردم بدبختی اینه که وسط کیک دریت کردن همزنم سوخت واقعا خیلی روز بدی بود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
منم دوبار همچین کاری کردم ولی به مرحله آخر نرسید و مهمون دعوت نکردم... چون دست تنها نمیشه

مهمون دعوت نمیکنم.ولی کار رو دیر شروع کردم.من همیشه روز قبل پایه کیک رو آماده میکنم ولی روزای زوج تا ۹ شب بیرونم توانم نبود کیک رو آماده کنم

یه قهوه بخور پاشو بیوفت بجون خونه 😂منم الان همین کارو میکنم

بابا دیشبم تا ساعت ۴ بیدار بودم اصلا کم خواب شدم دیروزم باشگاه بودم امروز پاهام درد میکنه😭.بچه هام همکاری نمیکنن حداقل خونه رو جمع کنن روحیه بگیرم.حالا تزیین کیک به من سفارش داده دخترم کهاونم کار میبره😐

[QUOTE=344646255]چی بگم کیکبیرون رو دوست ندارم مثل پنبه میمونه خوسمزه نیست.از بس خودم درست کردم مزه ...

خب سالهاس کیک تولد خودم درست میکنم. بعد که یه بار از بیرون میگیرم اصلا خامش مزه نداره کیکشم مثل پنبه آب میشه انگار نخوردی

مهمون دعوت نمیکنم.ولی کار رو دیر شروع کردم.من همیشه روز قبل پایه کیک رو آماده میکنم ولی روزای زوج تا ...

پس اینکه غم نداره یه تایم برای خودت بذار تا انگیزه پیدا کنی ، چون هر چقدر محدودتر بشی انرژیت بالاتر میره برای انجام مثلا بگو تا یک ساعت دیگه باید خونم رو جمع و جور کنم

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
پس اینکه غم نداره یه تایم برای خودت بذار تا انگیزه پیدا کنی ، چون هر چقدر محدودتر بشی انرژیت بالاتر ...

اره همیشه اینکارو میکنم ولی چون دیشب تا ۴ صبح بیدار بودم کمبود خوابم دارم دیروزم ورزش رفتم پاهام درد میکنه.اصلا تمرکز ندارم