2777
2789
عنوان

کسی حسابدار رستوران بوده

325 بازدید | 4 پست

سلام خانما کسی حسابدار یا صندوقدار رستوران بوده

یا از روش کارش اطلاعی داره؟؟؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

من 6 سال پیش در حد یه ماه بودم

خوشم نیومد

البته شاید جایی که من رفتم جای بیخودی بود فقط

زنگ میزدن باید سفارش میگرفتم

حضوری میومدن سفارش میگرفتم

درجا باید تو سیستم ثبت میکردم

خریداشونو مینوشتم

حساب کتابو میگرفتم

به پیک هایی که غذا میبردن رسیدگی میکردم

شبش صندوقو تحویل میدادم

به خودی خود سخت نیست اما طرفای ناهار و شام خییییلی شلوغ میشد و مدیریت همه این کارا واقعا ممکن نبود

من 6 سال پیش در حد یه ماه بودمخوشم نیومدالبته شاید جایی که من رفتم جای بیخودی بود فقطزنگ میزدن باید ...

ممنون از راهنماییتون

اولش خودشون نحوه کارو بهتون آموزش دادن؟

خاطرتون هست با چه نرم افزاری کار میکردید؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییتوناولش خودشون نحوه کارو بهتون آموزش دادن؟خاطرتون هست با چه نرم افزاری کار میکردید؟

آره در حد یکی دو روز یاد دادن 

نرم افزارشون هلو بود

و اینکه یاد گرفتنش سخت نیس

سختیش تو اینه که سرت شلوغ میشه  و اینکه توقع دارن تمام کارا رو عملا به تنهایی بتونی انجام بدی در حالیکه یه سریاش واقعا ربطی به وظایف یک حسابدار نداره

بله، خیلی از خانم ها که صندوقدار یا حسابدار رستوران بودن، با مشکلاتی مثل مغایرت صندوق، گزارش‌گیری دستی و کنترل موجودی لحظه‌ای مواجه شدن. اما بهترین نرم افزار حسابداری رستوران قوی با همگام‌سازی کامل با سیستم POS، گزارش‌گیری خودکار، و مدیریت دقیق موجودی – این کارها رو با دقت بالا و سرعت بیشتر انجام می‌ده اما تمرکز شما رو روی سرویس‌دهی به مشتری آزاد می‌ذاره. میتونید تو سایت حسابدارا بهترین نرم افزار حسابداری رستوران را بشناسید.