2777
2789

کار می‌کردم یک ساله گذاشتم کنار ،یه زمان سبد گردان بورس بودم ،الان دیگه فقط بازار جهانی کار میکنم!!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار می‌کردم یک ساله گذاشتم کنار ،یه زمان سبد گردان بورس بودم ،الان دیگه فقط بازار جهانی کار میکنم!!!

حداقل ترین پولی که میشه گذاشت و ماهیانه سود کار چقدره

بورس قبلا خیلی خوب بود پارسال که با قضیه پتروشیمی ها و خوراک اون کارد کردن دیگه کلا عطایش را به لقایش بخشیدم

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

عزیزم چقدر پول بذاریم (شما حداقل رو در نظر بگیر )چقدر سود میکنیم

اصلا مقدار مشخصی نداره، شما هرچقدر خواستین میتونید بذارید، فکرکنم از ۱ ملیون میتونید بذارید،

من الان بورس خیلی کار نمیکنم، فارکس کار میکنم،

ولی مثلا ۱۰۰ ملیون میذاشتم اگه ۱۰ درصد ضرر میکردم میومدم بیرون، سودمم باید ۲۰ درصد میشد

حداقل ترین پولی که میشه گذاشت و ماهیانه سود کار چقدره

آخه حداقل واسه خرید و فروش سهم تو فرابورس سهم هاش پنج میلیون ،بورس پونصد هزار، البته دو تاش هم یکی هست تو ظاهر ولی شرکت ها طبقه بندی میشن و تالار ها شون متفاوت هست، تو بورس سعی کن بلند مدت سرمایه گذاری کنی و شرکت درست حسابی، کوتاه مدت ممکنه ضرر بده و الان صاحب نداره ولی یه روزی مجدد ممکنه رشد خوبی کنه

خب فارکس چطور

خطرناک برای یه تازه وارد ، من  تو گروه های بزرگ تو تل تحلیل میزارم وخرید و فروش به صورت رایگان ولی واسه کسی معامله نمیکنم ،

خیلی تجربه میخواهد فارکس و باید مثل یک ربات بی احساس باشی تا موفق باشی.

ببخشید چه سبکی کار میکنید؟

من ترکیبی کار میکنم پرایس اکشن با یه استراتژی مختص خودم و تایم مشخص و زمان های خاص معامله میزنم.

ببخشید چه سبکی کار میکنید؟

شما چه سبکی کار می‌کنید آیا براتون سود ده هست و چند وقته ترید واقعی می‌زنید و دمو نیست!!!

شما چه سبکی کار می‌کنید آیا براتون سود ده هست و چند وقته ترید واقعی می‌زنید و دمو نیست!!!

من براساس ساختار بازار برطبق اسمارت مانی کارمیکنم،

حدودا ۴ ساله تو بازارم، کمتر ازیکساله که تونستم سودده بشم،

الان سعی میکنم خیلی کم معامله کنم و اینکه احساساتم رو کنترل کنم

من براساس ساختار بازار برطبق اسمارت مانی کارمیکنم،حدودا ۴ ساله تو بازارم، کمتر ازیکساله که تونستم سو ...

خیلی هم عالی ،امیدوارم همیشه سود ده باشید 

مهمترین نکته بازار هم همین کنترل احساسات و ریسک به ریوارد مناسب هست شاید تو گفتن راحت باشه ولی واقعا عمر زیادی میگیره تا بشه اینا رو عملی کرد.