2777
2789
عنوان

کمکککک

106 بازدید | 12 پست

کمک کنید

خیلی نگران معدلم

ریاضی ۱۷ شدم 

مستمر ۲۰ 

۱۷ با بیست تقسیم ۲

میشه ۱۸.۵

اونای ک کارنامه گرفتید

سایت گرد می‌کنه ؟؟

چند وارد می‌کنه ؟؟

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

دکتر فلوشیپ درد وبیهوشی برای نوشتن ام آر ای خوب است پیش چه متخصصی باید بریم ام آر آی بنویسه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم جمع نمیشه ظریب پایانی از مستمر بیشتره کلاس چند هستی مگه نتایج نهایی اومده

از طرف اجیمه تاپیک

هفتمه

خودم یازدهمیم

اکانت دست سه نفره 🥲😂

ولی این برای هفتمیه

چند میشه اجیم ؟

از طرف اجیمه تاپیکهفتمهخودم یازدهمیماکانت دست سه نفره 🥲😂ولی این برای هفتمیهچند میشه اجیم ؟

گلم دقیق نمیدونم ظرایب چنده ولی کل نمرات را با طریب خاص درنطر میگیرن پایانی اول ودوم با ظرایب بیشتر ومستمر اول ودوم ظرایب کمتر جمع میکنن تقسیم بر ده یا هفت تو اینترنت بزن طرایب برات میاد

متوسطه دوره اول:

🔹 نمره سالانه= نوبت اول ➕ نوبت دوم (باضریب۲)

🔹نوبت اول=  مجموع مستمر۱ و پایانی۱ تقسیم بر ۲
(عدد حاصل چنانچه اعشاری باشد به سمت بالا رند میشود)

🔹نوبت دوم= مجموع مستمر۲ و پایانی۲ تقسیم بر ۲
(عدد حاصل چنانچه اعشاری باشد به سمت بالا رند میشود)

🔹مثال:
مستمر۱= ۱۲.۵
پایانی۱= ۱۰
مستمر۲= ۱۶
پایانی۲= ۱۳

🔺 نوبت اول≈ ۱۲
🔺 نوبت دوم≈ ۱۵

🔚 نمره سالانه:  ۴۲= (۱۵×۲) + ۱۲

متوسطه دوره اول:🔹 نمره سالانه= نوبت اول ➕ نوبت دوم (باضریب۲)🔹نوبت اول= مجموع مستمر۱ و پایانی۱ تقس ...

با این حساب اجی من چی میشه