2777
2789
عنوان

شوهرم منو با بقیه مقایسه میکنه

745 بازدید | 12 پست

پدرشوهر من سه واحد خونه داره.یکیشو خودش و زنش و دخترش زندگی میکردن. یکیشو داده دست مستاجر و یکیش هم سه ساله داده ما بشینیم. حالا یک ساله که با زنش دعواش شده و آبشون تو یه جوب نمیره. برای همین اومده پیش ما زندگی میکنه. یکی از دو تا اتاق خونه کامل در اختیارشه. اینجا خرجی نمیکنه. به من هم ایراد میگیره که مثلا چرا بالکن رو میشوری. خراب میشه و ...من هم طبیعتا نمیتونم لباس های راحت و باز بپوشم تو خونه.خرج مادرشوهرم هم قطع کرده و شوهرم داره به مادرشوهرم بابت خرجیش کرایه ی اینجا رو پرداخت میکنه. هر دفعه هم تو این چند سالی که ازدواج کردم شوهرم با خواهر و برادرش پول میذارن رو هم، یکی از وسایل بزرگ منزل مثل ماشین ظرفشویی، یخچال و ...رو میخرن. قبل از ازدواج ما هم البته این کار رو میکردن. مثلا مبلمان منزل، تلوزیون، ماشین لباسشویی و ... رو برای مادرشون میخریدن و خرج ماهیانه هم میدادن. یا جهیزیه و سیسمونی خواهرشون رو دو تا برادر خریدن. خلاصه پدرشون همیشه به یه بهانه هایی خرجی نمیداده و بچه هاش خرج میدادن. 

بقیه ش تو کامنت...

من دارم همه ی این شرایط رو تحمل میکنم. ولی از اون طرف شوهرم وقتی شب میاد خونه شروع میکنه غر زدن سر مسائل مختلف. بعد که من اعصابم خورد میشه میگه اصلا نمیشه با تو صحبت کرد. به عنوان مثال دیشب رو مثال میزنم:

بشقاب میوه خوری توی ماشین ظرفشویی شسته و تمیز بود و هنوز نذاشته بودم توی کابینت.اومده میگه خداروشکر هیچوقت بشقاب میوه خوری نیست اینجا.

بعد خونه رو کامل تمیز و مرتب کرده بودم و  خودشم دیده بود. به فاصله ی یک ساعت بچه ی دو سالم چند تا از اسباب بازی هاشو اورد ریخت اونجا. حالا شوهرم برگشته به من میگه چرا این خانم همسایه روبرویی با اینکه بچه داره همیشه خونه ش مرتبه؟ چون اردبیلیه. آخه زن های اردبیلی و تبریزی خیلی خانه دارهای خوبی هستن

بعد من وقتی بچه پی پی میکنه اول پی پی شو با دستمال مرطوب پاک میکنم بعد میبرم میشورمش. چون دلم نمیگیره به پی پی مستقیم دست بزنم و بشورم. بعد شوهرم میگه دلم نمیگیره چیه؟ ناسلامتی بچه ته. حتی باید پی پی شو بتونی بخوری. چرا اسراف میکنی؟ چرا پول میدی جای دستمال مرطوب؟

بقیه ش تو کامنت بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه موهای دختر دو سالم خیلی کمه و معروف شده به کچل، به شوهرم پیشنهاد دادم که موهاشو بتراشیم تا شاید ضخیم تر و پر پشت تر در بیاد. و تاکید هم کردم که همین یک باره. اونم قبول کرد.پریشب موهاشو تراشید حالا دیشب ساعت هشت و نیم گفت اینجوری بیرون نبریش آبروش میره. گفتم باشه براش کلاه میخرم. الان درگیر شام درست کردنم. دوباره ساعت نه و نیم شب همون حرفا رو تکرار کرد . گفت کلاه خریدی؟ گفتم وا مگه نگفتم درگیر شام بودم. ساعت نه و نیم شب برم کلاه بخرم؟ بعد گفت دیگه موهاشو نمیزنم چون وقتی نگاش میکنم یاد به بیماری می افتم که نمیگم چیه و من تو دلم خیلی اعصابم به هم ریخت از این حرف. اما بهش گفت باشه من که خودم گفتم همین یه بار فقط. بعد دوباره عین همین حرف رو یک ساعت بعد تکرار کرد. بعد گذشت و برگشت دوباره گفت که خواهرم راست میگه دیگه همه دنبال نرم شدن مو هستن، شما رفتین موهای اینو زدین؟ گفتم پرپشتی به نرم بودن ارجعیت داره. بعدشم خوب اگه دوست نداشتی نمیزدی. خودت قبول کردی

بقیه دو کامنت بعدی

خدا صبرت بده دختر تو م شرایطتت از دختر کبریت فروش هم بدتره   من 

یک روووووز هم تحمل این وضع نداشتم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

چرا با این شرایط و شوهر خانواده افتضاح فقط داری هنوز زندگی می‌کنی من موندم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من دارم همه ی این شرایط رو تحمل میکنم. ولی از اون طرف شوهرم وقتی شب میاد خونه شروع میکنه غر زدن سر م ...

چقد شوهرت بیشعوره واقعا

بهش بگو بچه توام هست تو چرا پی پی شو نمیخوری؟؟ الکی بهانه میگیره خواهر

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

عجب!

شوهرت خونه‌ی زن همسایه رو از کجا دیده!

من معتقدم مرد باید توی کار خونه به زن کمک کنه

از اول هم توی زندگی مشترکم به شوهرم گفتم یه کارایی رو تو بکن یه کارایی رو من

حالا نمی‌کنه پررو هم هست؟

بگو یه دستمال مرطوب خریدن برای بچه اسرافه؟

پس چندسال دیگه خرج‌های اساسی رو می‌خوای چیکار کنی؟

لابد کنکور نده و مدرسه هم نره چون اسرافه!

یعنی چی مرد گنده قهر کرده با زنش اومده خونه‌ی شما 

اون واحدی که مستاجر داره رو خالی کنه بره اونجا

اعصابم به هم ریخت اصلا😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من اصالتا مادر بزرگام و پدربزرگام تبریزین

اگ منم ترک و تبریزی حساب میشم بگو بیادخونه مارپ با بچه سه ساله ببینه برگ براش نمونه 

تنها جای مرتب خونه ما کابینت بالاییا و سینک و هرچی که ارتفاعش از قد پسرم بالاتر باشه و جاپا نداشته باشه😅😅

مامان دوتا گل پسر