2777
2789
عنوان

ازدواج فوری

7343 بازدید | 50 پست

دلم میخواد یه راهی بود فوری ازدواج میکردم واقعا خستم دلم میخواد شرایط تغییر کنه لطفا نگین از مجردی استفاده کن به اندازه کافی استفاده کردم از مجردی ۳۲ سالمه کلاس و سرگرمی و مهارت و شاغل بودن و همه اینارو انجام دادم خلا این موضوع اذیتم میکنه از اون طرف دلم میخواد تو این سن تو خونه زندگی خودم باشم شرایط مالی هم برام مهمه چون الان شرایط مالی زندگیم خوبه یعنی مثل خودم باشه از این نظر اگر بالاتر هم نبود البته کلا مرد بهتره دو پله بالاتر باشه آشنایی های خودم و کسایی که معرفی میکنن به نتیجه نمیرسه نمیدونم چیکار کنم راهی میشناسین سریع ازدواج کنم یا چیزی هست بخونم ؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خودتو در معرض قرار بده ، تو اجتماع و کار و جاهایی که پسر و دخترا زیاد جمع میشن یا مهمونی ها بیشتر باش و معاشرت کن ، پسرا بیشتر از دختر سر زبون دار خوششون میاد ، خودت باید بری آشنا شی ، این سنی که داری اکثرا پسرا زن دارن مواظب اینم باش 

اگر صرفا میخوای خونه ی خودت باشـی فقط خب از خانواده جدا شـو.وضعیت مالی ام ک میگی اوکی ـه. 

شماعم سنـی نیستـی دیگه ک منتظـر باشـی مثل دخترهـای ۲٠ سال برات خواستگار بیـاد یا مُعرف کسـی رو بهتـون معرفی بکنـه. 

خودتو در معرض قرار بده ، تو اجتماع و کار و جاهایی که پسر و دخترا زیاد جمع میشن یا مهمونی ها بیشتر با ...

تو اجتماع میرم و میام خیلی جاها میرم آشنا هم میشم پیشنهادم دارم اما اکی نمیشه ازدواج 

اگر صرفا میخوای خونه ی خودت باشـی فقط خب از خانواده جدا شـو.وضعیت مالی ام ک میگی اوکی ـه. شماعم سنـی ...

نه منتظر خواستگار صرفا نیستم 

دلم میخواد رابطه هام به ازدواج برسه 

منظورم خونه زندگی مشترکه وگرنه که شرایطشهست مستقل جدا شدم نمیخوام تنهایی و