2821
2789
عنوان

لیتل گرل چیست

1098 بازدید | 11 پست

گرایش “لیتل گرل” (Little Girl) معمولاً به نوعی از تمایلات جنسی اشاره دارد که فرد بزرگسال به نقش یک دختر نوجوان می‌پردازد و از این نقش در تعاملات جنسی خود استفاده می‌کند.

افرادی که به این گرایش تمایل دارند، معمولاً تمایلات و رفتارهایی را نشان می‌دهند که به نظر کودکانه و بچگانه می‌آیند.

“لیتل گرل” به یکی از زیرمجموعه‌های اختلال پردازش جنسی اطلاق می‌شود که در آن فرد بزرگسالی به نقش یک نوجوان دختر تبدیل می‌شود و از این نقش در تعاملات جنسی خود استفاده می‌کند.

نظر شما چیه؟

دکتر مرضیه پیشکار

به نظرم اصلا طبیعی نیست و طرف نیاز به درمان داره الان یه عده به اصطلاح روشن فکر نیان بگن باید به تمایلات و گرایشات مختلف احترام بزاریم چون به ما اسیبی نمیزنه این یک اختلال رفتاری هستش تمایل به نشون دادن رفتار های کودکانه برای یک فرد بزرگسال منطقی نیست چون انسان توی هر بازه سنی متناسب با وابستگی ها و بلوغ فکریش باید رفتار کنه این روند طبیعیشه هیچ دلیلی برای کودکانه رفتار کردن وجود نداره میتونه حتی حاکی از کم توجهی و عدم دریافت محبت کافی تو بچگیش باشه نیاز هاش تبدیل به عقده شده و توی سن نامناسب در حال بروز دادنه باید درمان بشه

🫶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم