2777
2789
بیخود والاهمین مونده از گوشی هم استفاده نکنیچه تحملی دارین بعضیا

داستانمون خیلی مفصله من اول راضی بودم ولی تو صیغه ی پشیمون شدم ولی خو کسی بهم گوش نکرد اون موقع ها هم ازم پیام دید تو اینستا دیگ بهم اعتماد نداره الانم فکر میکنه از گوشی استفاده نمیکنم میترسم بیاد گوشیمو بگیره بفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شکاک و سخت گیره با وجود پشیمونی شما جداشو بازم خودت میدونی

بخ لباس پوشیدن گیر میده دیشب رفتیم عروس با دختر عموش تو عروسی بودم میگه تو دیگ زنی نباید با مجرد حرف بزنی که داشتید به بقیه اشاره می‌کردید با اینکه واقعا من این کارو نکردم دختر عموش همش حرف میزد

بخ لباس پوشیدن گیر میده دیشب رفتیم عروس با دختر عموش تو عروسی بودم میگه تو دیگ زنی نباید با مجرد حرف ...

چه ربطی داره من دختر داییم ازدواج کرده ماه پیش عروسیش بود 

تو عقد انقد اینور اونور میرفتیم باهم شوهرش اصلا نمیگفت  کجا میرین کی میاین

💕🌸☘️🌹

چه ربطی داره من دختر داییم ازدواج کرده ماه پیش عروسیش بود تو عقد انقد اینور اونور میرفتیم باهم شوهرش ...

نه این اینجور نیس الان زنگ زده میگه دیشب چکار کردی میگم هیچی میگه یه کاری کردی اگه بفهمم من میدونم و تو دوباره زنگ زد آماده شو بریم وسیله بگیریم گفتم من نمیام میگه نمیام نداریم