2821
2789
بیخود والاهمین مونده از گوشی هم استفاده نکنیچه تحملی دارین بعضیا

داستانمون خیلی مفصله من اول راضی بودم ولی تو صیغه ی پشیمون شدم ولی خو کسی بهم گوش نکرد اون موقع ها هم ازم پیام دید تو اینستا دیگ بهم اعتماد نداره الانم فکر میکنه از گوشی استفاده نمیکنم میترسم بیاد گوشیمو بگیره بفهمه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

داستانمون خیلی مفصله من اول راضی بودم ولی تو صیغه ی پشیمون شدم ولی خو کسی بهم گوش نکرد اون موقع ها ه ...

اها میگم ی چیزی دیده 

اگه الان اینجوری نیستی اعتماد شو بدست بیار

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

نمیدونم چکار کنم کلا موندم بین دو راهی که اصلا عروسی کنم برم یا ن

اگه شکاک و سخت گیره با وجود پشیمونی شما جداشو بازم خودت میدونی

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اگه شکاک و سخت گیره با وجود پشیمونی شما جداشو بازم خودت میدونی

بخ لباس پوشیدن گیر میده دیشب رفتیم عروس با دختر عموش تو عروسی بودم میگه تو دیگ زنی نباید با مجرد حرف بزنی که داشتید به بقیه اشاره می‌کردید با اینکه واقعا من این کارو نکردم دختر عموش همش حرف میزد

بخ لباس پوشیدن گیر میده دیشب رفتیم عروس با دختر عموش تو عروسی بودم میگه تو دیگ زنی نباید با مجرد حرف ...

چه ربطی داره من دختر داییم ازدواج کرده ماه پیش عروسیش بود 

تو عقد انقد اینور اونور میرفتیم باهم شوهرش اصلا نمیگفت  کجا میرین کی میاین

چه ربطی داره من دختر داییم ازدواج کرده ماه پیش عروسیش بود تو عقد انقد اینور اونور میرفتیم باهم شوهرش ...

نه این اینجور نیس الان زنگ زده میگه دیشب چکار کردی میگم هیچی میگه یه کاری کردی اگه بفهمم من میدونم و تو دوباره زنگ زد آماده شو بریم وسیله بگیریم گفتم من نمیام میگه نمیام نداریم

نه این اینجور نیس الان زنگ زده میگه دیشب چکار کردی میگم هیچی میگه یه کاری کردی اگه بفهمم من میدونم و ...

اوه