2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

427 بازدید | 22 پست

من از دویروز متوجه شدم همسرم زیگیل تناسلی داره متاسفانه در مقابل فهمیدن مقاومت میکنه اصلا رعایت نمیکنه .زیر لباسشو در میاره میزاره رو فرش پارچ ابو سرمیکشه بزاق دهانش میمالخ لبه پارچ بچه ها رو میبوسه.من خودم حتی رو مبلم نمیتونم بشینم میگم میدونم مبتلا شدم چون خارش دارم دیروز رفتم دکتر معاینه کرد گفت زگیل نزدی نه ازمایش میره نه واکسن میزنه نهپول میده من برم همش دستامو ضدعفونی میکنم لباسامو تو دستم میشورم اخرسرهم محیط حمامو وایتکس میزنم .خانمها این ویروس از راه بوسیدن و لباس انتقال پیدا میکنه؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت چ جوری گرفته یعنی شک نکردی بهش؟از حوله لباس زیر اینا اره ولی خیلی استرس نگیر ویروسش زود از بین ...

والا شوهرم مغازش پایین خونمونه صب تا شب جلو چشممه اما به قلیون کشیدنش شک میکنم که دهن به دهن میشد

الان فقط میخوام بدونم از لباس و عرق کردن دستا به بچه منتقل میشه

رابطه نزدیکی و از راه پوست ویروس منتقل میشه 

اما رو لباس و شلنگ دستشویی و اینا ویروس زمان کمی زنده میمونه 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

همسرت چ جوری گرفته یعنی شک نکردی بهش؟از حوله لباس زیر اینا اره ولی خیلی استرس نگیر ویروسش زود از بین ...

دکتر میگه ممکنه از سالها پیش ویروس تو بدن یکیتون بوده باشه و بعد ازچند سال به صورت زیگیل خودشو نشون بده میگه خیلیا ویروسو تو بدنشون دارن

مثلا چقد

دقیق نمیدونم 

ولی شما شلنگ دستشویی و حمام رو همیشه ضد عفونی کن

حوله شوهرت رو جدا بزار 

به بچه ها یاد بده دست و صورتشون رو با دستمال کاغذی خشک کنن و از یه حوله مشترک استفاده نکنین

حموم و دستشویی رو هر روز بشور 

انشاالله که بخیر بگذره 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌