2821
2789

خیلی محترمانه داره میگه نمیخواد رابطه رو ادامه بده 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی دیگه ادامه ندم

نه اصلا

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
اگه یه مرد واقعا عاشقت باشه ( نه گراش زدن یا خوش اومدن) هیچ چیز نمیتونه باعث شه ولت کنه و دیگه نخواد ...

حتی اگه اون پسر احساس کمبود داشته باشه ؟ یعنی امکان نداره یه پسر بخاطر مشکلات مالی و قیافه و.... پا رو دلش بذاره و کنار بکشه؟ یا شاید اصلا جلو نیاد؟

حتی اگه اون پسر احساس کمبود داشته باشه ؟ یعنی امکان نداره یه پسر بخاطر مشکلات مالی و قیافه و.... پا ...

من خاله ام روانشناسی خودش بهم گفت هیچ‌چی باعث نمیشه یه مرد عاشق رو بیخیال کنه هر مردی فقط یه بار عاشق میشه و عمقی عاشق نمیشه یه چیز ژنتیکیه توشون دیگه بعد از اون عشقشون میتونن دوباره کراش بزنن یا چیزی ولی عشق نه من داییم تو ۲۰ سالگی عاشق شد هنوز بعد از ۲۰ سال به دختره فکر می‌کنه با اینکه زن داره و دوسش هم داره داییم اونمپقع ها بی پول بود دختره بخاطر پول نداشتن ولش کرد