2777
2789
عنوان

مستاجرمون

375 بازدید | 12 پست

راه اومدن با مستاجر اشتباهه،پارسال نسبت به خونه‌های اطراف ،خونه‌مون رو با مبلغ کم بهش اجاره دادیم،خونه ای که تازه ساخته.یک خونه قدیمی کوچک هم تو شهرستان اجاره دادیم از این خونه ی تازه ساختمون اجاره‌ش بالا تره.امسال به مستاجر گفتیم پیش پول همون باشه،کرایه رو یکم بیشتر کن،چون خود ما بهش نیاز داریم .میگه من که یک نفرم،هفته ای دوبار هم خونه نیستم یکم از من کم بگیرید،وسیله تون هم خراب بشه خودم هزینه درست کردنش رو میدم در حالی که یک بار واسه خونه هزینه کرد از اجاره کم کرد.اینا میشه دلیل.بعدش میگه من یک نفرم خرابی ندارم که هزینه خونه بدی ‌.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مستاجر ماهم هرسال انقدر ناله میکنه

ما از همه جا کمتر ازش میگیریم

در صورتی ک خودمون جای دیگه مستاجریم و باید کرایه بدیم

ولی ب شوهرم هر چی میگم بیشتر بگیر ک خودمونم راحت کرایه بدیم قبول نمیکنه میگه گناه داره

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

ایشون یه پیشنهاد داده شما میتونی قبول نکنی 

نمیتونی بگی راه اومدن با مستاجر اشتباهه

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

ولی بعضی مستاجرها اصلا انصاف ندارن.

ما یه بار اجاره داده بودیم، بچه‌‌هاشون دبوارها رو کلی نقاشی کرده بودن.

خود خانمه برچسب اینا زده بود اصلا کنده نمیشدن. خیلی هم زشت بودن.

یه بار متوجه شدیم به جای اینکه میوه‌های درخت‌ها رو‌ بکنن بخورن، شاخه‌ها رو‌ بریده بودن تا بشینن زمین و میوه‌ها رو از شاخه‌ها بردارن!!!!

و ... .

خب راست گفته چی میشه راه بیایی پیش بگیر اجاره همون باشه 

صاحبخونه ماهم فکر کرده لطف میکنه پیش نمیگیرم 3 تومن گذاشته رو اجاره من کارگر مستاجر از کجا 6 تومن اجاره بدم الان دنبال خونم 

اجاره از جیب میره برنمیگیرده که یجورم منت میزارن

خدایا شکرت 🙃
خب راست گفته چی میشه راه بیایی پیش بگیر اجاره همون باشه صاحبخونه ماهم فکر کرده لطف میکنه پیش نمیگیرم ...

آخه ما ازش ۵۰۰ تومن کرایه گرفتیم،تو این دوره زمانه ۵۰۰ تومن پوله،بهش میگم ۲ تومن لاقل کرایه بده میگه زیاده و این دلیل ها رو میگه،خب لاقل بره یه خونه کوچک تر اجاره کنه وقتی یک نفره 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

ولی بعضی مستاجرها اصلا انصاف ندارن.ما یه بار اجاره داده بودیم، بچه‌‌هاشون دبوارها رو کلی نقاشی کرده ...

این خونه ای که الان ساکن هستیم قبلاً دست مستاجر بود،یکی از اتاق خواب هاش  رو نصفه کاغذ دیواری کرد یه مقدار از دیوار رو رنگ اسپری زده،سرپیچ لامپ رو کنند بجاش دور لامپ یه چیز دایره ای وصل کرده که نور لامپ کم شده نمی‌دونم چجوری باید او چیز دایره رو از لامپ جدا کنم

انصافا خیلی کمه.میتونم بپرسم چند متره خونه؟

۷۵ متر خونه نو ساز،که به املاکی گفتیم گفت الان خونه زیر ۱۰۰ میلیون اینجا پیدا نمیشه.یعنی رهن کامل ۱۰۰ میلیون