2777
2789
عنوان

Scp 966 و بی خوابی

134 بازدید | 0 پست

این موجودات تو محدوده فروسرخن و ما نمیبینیم ولی میتونن بما اسیب بزنن همشون نه ولی بعضیاشون وجود دارن 

اتفاقی داشتم ی مطلب درمورد این scp966 میخوندم ک بهش میگن خواب کش 

من حدود خیلی ساله شاید 8سال بیخوابی دارم و همه میخوابن من بیدارم شاید گاهی تا 5.6صبم بیدارم و ب موجودات و این چیزا ربط ندادم هیچوقت و... 

اما ی چیز جالب خوندم درمورد این موجود ک خیلییی ضعیفه و چنگال تیزداره 

اینم بگم من ن خرافاتیم و نه بی تحقیق حرفی میزنم و قبول میکنم و نه خوابم سنگینه 

و کساییک مدعین اینو دیدن یا اذیتشون میکنه اینه ک روی بدنشون چای چنگ خیلیی ضعیفه درصورتی ن ناخن بلند دارن و ن بچه و ن حیوون خونگی... یچیزی تو تاریکی حس میکنن و ی حسی بفدار نگهشون میداره 

دقیقا تا 3سال پیش این جای چنگا بی دلیل روی قفسه سینه و... بود هرچی فکرمیکردم نمیفهمیدم چرا چون پرنده نداشتیم و نوزاد دورمون نبود و ناخنام مرتب کوتاه میکردم و باکسی دعوا نمیکردم و... ولی گاهی سر ساعت 2یا3شب ازخواب میپریدم مرتب پشت هم همون ساعت یا علائم چنگ هرهفته ادامه داشت اما من حساسیت ب لباس یا چیزیم نداشتم و... و بازم میگفتم بیخیال و... تااینک این مطالبو خوندم و دقیقا من این علائم رو داشتم و گاهیم دارم 

بیخوابیم ک اوکی نشده اما گاهی بی دلیل زل میزنم ب  تاریکی و گاهی حس میکنم سایه کش میاد یا حرکت میکنه ک بازم میگفتم مشکل منه و زیاد زل زدن.. حتی ی شب همه خواب بودن و من توی گوشی کارداشتم حس کردم ی موجود سیاه از بغل سرم با چشمای سفید داره نگاه میکنه ک خیلییی ترسیدم اما جز اون یکبار دیگ پیش نیومد و... نمیدونم اینا واقعین یانه ولی علائمش برای من واقعی بوده هرچند من منکر میشدم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه