این موجودات تو محدوده فروسرخن و ما نمیبینیم ولی میتونن بما اسیب بزنن همشون نه ولی بعضیاشون وجود دارن
اتفاقی داشتم ی مطلب درمورد این scp966 میخوندم ک بهش میگن خواب کش
من حدود خیلی ساله شاید 8سال بیخوابی دارم و همه میخوابن من بیدارم شاید گاهی تا 5.6صبم بیدارم و ب موجودات و این چیزا ربط ندادم هیچوقت و...
اما ی چیز جالب خوندم درمورد این موجود ک خیلییی ضعیفه و چنگال تیزداره
اینم بگم من ن خرافاتیم و نه بی تحقیق حرفی میزنم و قبول میکنم و نه خوابم سنگینه
و کساییک مدعین اینو دیدن یا اذیتشون میکنه اینه ک روی بدنشون چای چنگ خیلیی ضعیفه درصورتی ن ناخن بلند دارن و ن بچه و ن حیوون خونگی... یچیزی تو تاریکی حس میکنن و ی حسی بفدار نگهشون میداره
دقیقا تا 3سال پیش این جای چنگا بی دلیل روی قفسه سینه و... بود هرچی فکرمیکردم نمیفهمیدم چرا چون پرنده نداشتیم و نوزاد دورمون نبود و ناخنام مرتب کوتاه میکردم و باکسی دعوا نمیکردم و... ولی گاهی سر ساعت 2یا3شب ازخواب میپریدم مرتب پشت هم همون ساعت یا علائم چنگ هرهفته ادامه داشت اما من حساسیت ب لباس یا چیزیم نداشتم و... و بازم میگفتم بیخیال و... تااینک این مطالبو خوندم و دقیقا من این علائم رو داشتم و گاهیم دارم
بیخوابیم ک اوکی نشده اما گاهی بی دلیل زل میزنم ب تاریکی و گاهی حس میکنم سایه کش میاد یا حرکت میکنه ک بازم میگفتم مشکل منه و زیاد زل زدن.. حتی ی شب همه خواب بودن و من توی گوشی کارداشتم حس کردم ی موجود سیاه از بغل سرم با چشمای سفید داره نگاه میکنه ک خیلییی ترسیدم اما جز اون یکبار دیگ پیش نیومد و... نمیدونم اینا واقعین یانه ولی علائمش برای من واقعی بوده هرچند من منکر میشدم