2777
2789
عنوان

بد دهنی

142 بازدید | 14 پست

سلام 

من توی چالش ها  مشکلات حمله پانیک بهم دست میده

همه علام رو دارم در کنارش عصبانی میشم شدید بددهنی میکنم 

حتی اگه شدید بشه اسیب میزنم به خودم یا کسی

دوستان در موقعه عصبانیت و فشار اینجورم

شخصیتم مهربون و دلسوز و با اعتماد هست...

کسی میدونه باید چطور درمانش کنم؟

خدا کمکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم موقع شوکه شدن یا ترسیدن حالا به هر دلیلی

قفسه سینم سنگین میشه ، قلبم تند تند میزنه و سرم سبک میشه ، و بدنم مخصوصا دستام میلرزه ، میتونه از علایم پانیک باشه؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

بد دهنی رو‌منم دارم طبیعیه بنظرم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه اصلا طبیعی نیست

اخه من تو صحبتای محاوره هم فحش میدم ینی میدیم همو با دوستان صمیمی مثلا تخم جن پدرسگ و یکم بدترش ک اینجا جاش نیست

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اخه من تو صحبتای محاوره هم فحش میدم ینی میدیم همو با دوستان صمیمی مثلا تخم جن پدرسگ و یکم بدترش ک ای ...

اونا به شوخیه ...

ولی بدون خوب نیست ترک کن چون دهن ادم عادت میکنه

تو عصبانیت دست خود ادم نیست بعد عذاب وجدان میگیرم

خدا کمکم کن
اخه من تو صحبتای محاوره هم فحش میدم ینی میدیم همو با دوستان صمیمی مثلا تخم جن پدرسگ و یکم بدترش ک ای ...

نه اصلا شاید از دیدگاه یسری آدم به ظاهر روشنفکر جالب باشه اما اصلا درست نیست من یه نیمچه روانشناسم🙇🏻‍♀️ میگم این کار درست نیست مخصوصا فوش رکیک  

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
اونا به شوخیه ...ولی بدون خوب نیست ترک کن چون دهن ادم عادت میکنهتو عصبانیت دست خود ادم نیست بعد عذاب ...

اتفاقا عصبی باشم‌فحش نمیدم سکوت میکنم😂

نه اصلا شاید از دیدگاه یسری آدم به ظاهر روشنفکر جالب باشه اما اصلا درست نیست من یه نیمچه روانشناسم🙇 ...

منم روانشناسی خوندم کتاب البته

یجا میگه اگه بتونی خود و بقیه رو اروم کنی بدون صدمه زدن ب طرفین ن تنها اون عمل مشکلی نداره بلکه خیلیم خوبه

منم روانشناسی خوندم کتاب البتهیجا میگه اگه بتونی خود و بقیه رو اروم کنی بدون صدمه زدن ب طرفین ن تنها ...

مگه با فوش آروم میشه کسی 🫤 اگه فوش بدی طرف بدتر میگه بیشتر دعوا راه میفته 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
مگه با فوش آروم میشه کسی 🫤 اگه فوش بدی طرف بدتر میگه بیشتر دعوا راه میفته

فحش اونجوری ک نه ب شوخی یکم تیکه میندازیم 

مگه جنگه ک فحش بد بدیم ؟