2777
2789
حالا من بهت میگم . خودتو از همه بیشتر دوست بدار .

☺ 

عاشق خودممم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی چیزی نی جز حافظه ضعیف و تن سالم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همه بدن مگر اینکه خلافش ثابت شه همه دروغ میگن مگر اینکه خلافش ثابت شه یکم دیر فهمیدم چقدر حرفش درسته وقتی اینو‌میگفت با خودم گفتم چه دل سیاهی داره چقدر دنیاش زشته حتما خیلی تنهاست با این طرز تفکرش ولی بعدها به مرور فهمیدم دنیای اون زشت نیست اتفاقا دنیای من زیادی رنگی رنگی بوده و دنیای واقعی همونقدر زشت و سیاه و‌زنندس و تنها راه نجات تنهاییه

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
خیلی چیزا از ننه بابا و فامیل نبوده مثلا یا یه گ.هی زو نخور یا میخوری درست بخور

خیلی چیزا از ننه بابا و فامیل نبوده یعنی چی

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

☺ عاشق خودممم

گوشم سوراخ کردم بد داره درد میکنه 🥲🥲😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلی چیزا از ننه بابا و فامیل نبوده یعنی چی

یعنی به نظرم ننه بابا و فامیل و اینا فقط فضولی میکنن و صلاح و اینا همش یه بازیه وگرنه چیزایی که من از کسی که منظورمه باد گرفتم تو این سن از خیلیا بیشتر میفهمم و بلدم چجوری همه چیو بشناسم و مدیریت کنم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
همه بدن مگر اینکه خلافش ثابت شه همه دروغ میگن مگر اینکه خلافش ثابت شه یکم دیر فهمیدم چقدر حرفش درسته ...

آره دقیقا  دلیلش هم اینکه آدما دنیارو مثل خودشون میبینن کسی که خوش قلبه فک میکنه همه مثل خودش خوش قلبن و برعکس.