2777
2789
عنوان

والدین سمی

132 بازدید | 2 پست

هرکسی لایق اسم پدر یا مادر نیست

هرپدر یا مادری لایق احترام نیستن

اگه به خودتون گرفتید شرمنده فرزندتون بشید

کاش کاش متوجه بشیم بچه های ما با خواست خودشون به این دنیا نیومدن پس من وظیفه دارم بهترین شرایط رو واسش فراهم کنم جوری که حتی دلش مداد همکلاسی دوستش رو نخواد

بهترین چیزها رو واسش فراهم کنم

بهش حس امنیت بدم از خودم نترسونمش بذارم بهم نزدیک بشه 

بذارم بدونه یک سینه محرم داره که فقط بین خودمون دوتا باقی میمونه میتونه هرچیزی که هست رو به من بگه

اشک هاش رو به جای زیر دوش یا روی بالشت پیش من بریزه

باید شما و همسرتون بهترین رفیق فرزندتون بشید جوری که دیگه نیازی به خواهر یا برادر و دوست صمیمی نداشته باشه

نذارید کمبود محبت هایی که از طرف شما میگیره رو جای دیگه جبران کنه که مقصر شمایید

هرچیزی که از سمت خانواده خودم کمبود داشتم رو واسش جبران کنم

انقدر خودخواه نباشید اگر دیدید توانایی براورده کردن ارزوهای بچه تون رو ندارید بچه دار نشید وگرنه یک افسرده تحویل جامعه میدید!!!

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

واقعا حق میگی زنای با بیماری روانی میرن بچه هاشونو آزار میدن وای اون خانومه خیلی وحشتناک بود خیلی دلم برای دخترش میسوزه هی میگفت کاش بچم به دنیا نمیومد ایشالا خودت به دنیا نمیومدی😭😭

واقعا حق میگی زنای با بیماری روانی میرن بچه هاشونو آزار میدن وای اون خانومه خیلی وحشتناک بود خیلی دل ...

منم واقعا اعصابم خورد شد 

من خودم هنوز بچه دار نشدم ولی همیشه با خودم گفتم با اینکه رابطه م با پدرمادرم خیلی خوب بود ولی هر کمبودی که احساس کردم رو به جای اینکه بدتر سر بچه م بیارم واسش جبران کنم

چجوری دلشون میاد اصلا انگار بچه خودشون نیست واقعا ادم تعجب میکنه

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز