دخترم ۱۴سالشه ۶ماهه براش گوشی گرفتم. قبلا گوشی من بود باهم استفاده میکردیم ولی خیلی دیدم داره غصه میخوره و من باگوشیم کار داشتم اونم میخاست برنامه درسی هاش و انجام بده. براهمین گفتم بزار تابراش بگیرم. حالا شب و روز تو گوشیه. مهمونی میریم مهمون میاد بیرون باهامون نمیاد اگه هم میاد توگوشیه. فن پیج یه خواننده شده. همین یه بچه رو دارم. کنسرتی که میاد شهرمون میبرمش. یا شهرهای اطرافمون اومدن بازم بردمش. تا ۸صبح توگوشیه. امروز خیلی حالم و بد کرد گوشیو ازش گرفتم با جنس مخالف چت نمیکنه همه چت هاشون و تو همه گروه ها دارم میخونم همه دخترن. ولی متاسفانه از حرف های ب شدت زشت و رکیک استفاده کرده. گوشیو ازش گرفتم. التماس میکرد که فقط ب بابام نگو. الانم خواب... حالم خیلی گرفته. البته دخترم کلاس اول راهنمایی هست و با معدی ۱۹و۲۴صدم قبول شده. حتی موقع امتحانات هم تا صبح تو گوشی بود.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
حقیقتش بچها تو این سن ازین کارا میکنن ، چه بخوایم چه نخوایم ، فقط باهاش منطقی صحبت کنین یه روز تا خودش بخواد که کمتر استفاده کنه. وگرنه اگه زور بالا سرش باشه بدتر میکنه
به نظرم بچه تا ۱۸ سالگی نباید گوشی داشته باشه این نظر شخصی منه هر چند بعضیا تا ۱۸ سالگی هم به بلوغ فکری نمیرسن به شخصه خودم اگه بچه دار شم اونم بعد از راهنمایی یه تبلت یا لپتاپ میگیرم برای خونه که اگه واجب بود استفاده بشه ولی رسما به نام بچه نمیزنمش که بخواد هر وقت دلش خواست ازش استفاده کنه خیلی بده واقعا نمیدونم باید یه ذره سخت تر بگیرید که حداقل جلوی شما استفاده نکنه یعنی عادی نباشه براش که بیست وچهار ساعت سرش تو گوشیه اینطوری ساعت استفادشم کمتر میشه حالا باز خدا رو شکر درسش خوبه فضای مجازی خیلی ترسناکه
[QUOTE=344622193]حقیقتش بچها تو این سن ازین کارا میکنن ، چه بخوایم چه نخوایم ، فقط باهاش منطقی صحبت کنین یه روز تا خو ...[/QUOT وقتی بهم گفت گوشیو ازم بگیر بهم نده دلم شکست. بهش گفتم چرا گوشیو من باید ازت بگیرم. تو باید گوشی دستت باشه خودت رو کنترل کنی و برنامه بزاری که چه وقت هایی تو گوشی باشی که به زندگی عادی هم برسی.