2789
عنوان

پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 38 پست
خدا رحمتشون کنه چقدر سختمن خیییلی ضعیفم همیشه میگفتم خدا منو قبل همه ببر ک داغ هیشکی رو نبینم الان ح ...

به حرف منو شما نیست که عزیزم

میگن موقع بسته شدن نطفه زمان مرگش هم مشخص میشه حالا یه سری کارها این زمان رو به عقب میندازه یه سری گناها این زمان رو به جلو میندازه همه چی دست خداست همونی که روح به جسم بی ارزشمون میده یه روز هم روح رو پس میگیره! فقط کاش اون دنیا عزیزامونو ببینیم این تنها ارزومه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا رحمتشون کنه چقدر سختمن خیییلی ضعیفم همیشه میگفتم خدا منو قبل همه ببر ک داغ هیشکی رو نبینم الان ح ...

عزیزم اینا علائم بابا بود تو نت زدم ولی همه نوع سرطان رو میاره

تب لرز شدید

بی حالی شدید

ضعف

تنگی نفس

سرفه خیییلی جزئی

عدم بلع (حتی قرصاشو چند تکه میکردیم همش میموند دهنش)

عدم تعادل(ما فکر کردیم مشکل مغز و اعصاب)

هوشیاری کم

۲۰ روز اینا نتونست دستشویی کنه ولی نمیدونم یبوست بود یا چی

و اینکه جملات رو تکه تکه میگفت آخرا

و آخرا هم بعد اون آزمایش مغز استخوان لعنتی صداش گرفته بود (فلج تار های صوتی)

ولی از یکی دو سال قبل من آنش بهش میگفتم بابا چرا اینطوری راه میری ، خییلی آروم راه می‌رفت و حتی مامانم میگفت شبا یکی از پاهاشو میکشه(همون سندرم پای بیقرار)

کی کجاست عزیزم؟ برادرم؟ ۷ ساله اسیر خاکه 😔

عزیزم میگم لباس سیم کارت همه چیزشون ازشون گرفته شدازماهم گرفته میشه الان کجان چکاردارن میکنن چقدراین تاپیک حالم بدکرددارم های های گریه میکنم توتاریکی-دوتاازپسرای فامیلمون اون ماه غرق شدن نیم ساعت قبل تواینستاپست گذاشتن الطبیعت گردی ونهاروکبابشون چقدرناراحت کننده آخرین پستشون گذاشتن رفتن عزیزم برادرت اسیرخان نیست روحش به آسمونا رفته مااسیرخاکیم وزندانی قفس تن روحش انشالله قرین رحمت الهی

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

[QUOTE=344611854]به حرف منو شما نیست که عزیزم میگن موقع بسته شدن نطفه زمان مرگش هم مشخص میشه حالا یه سری کارها

بعله واقعا هم همینطوره ،ای کاش زودتر ببینمش چون دیگه طاقت دوریتو ندارم😭 

دیگه ب خوابم هم نمیاد

نمیدونم چرایهوبغضم ترکیدچفدرماتنهایم درحقیقت دوست اول وآخرمون خداست ازاوهستیم به اوبازمیگردیم تواین دنیاغریبیم لخت میایم لخت میریم خدایابدادمون برس رهنمون نکن هیچی نداریم بی توهیچیم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عزیزم اینا علائم بابا بود تو نت زدم ولی همه نوع سرطان رو میارهتب لرز شدیدبی حالی شدیدضعفتنگی نفسسرفه ...

عزیزم عدم بلع عدم هوشیاری عدم‌ تعادل اینا علائم تومور مغزی هم هست شاید بدنش کلا متاستاز شده بوده همش درگیر بوده 😔چقدر ناراحت شدم روحش شاد‌ باور کن از درد رها شد خدایا هیچ بنده ای رو اینجور درد نده😔

عزیزم میگم لباس سیم کارت همه چیزشون ازشون گرفته شدازماهم گرفته میشه الان کجان چکاردارن میکنن چقدراین ...

بله عزیزم مرگ از هرچیزی تو زندگی به ما‌ نزدیکتره شاید یک ثانیه دیگه بمیریم و واقعا مرگ غم انگیز ترین قسمت زندگی یک انسانه مثل یه پرونده میمونه که برای همیشه بسته میشه میره تو بایگانی 😔دنیا قشنگی هم داره لذت هم داره مثل ازدواج مثل تولد فرزند مثل لحظات شاد کنار پدر مادر ولی اصلا ارزش داغ عزیز دیدن رو نداره! من ادم ناسپاسی نیستم بابت نفس کشیدن بابت یه لبخند با دیدن طبیعت همش خدا رو شکر میکنم ولی همیشه میگم خدایا من طاقت داغ عزیزامو‌ندارم خودمم نخواستم‌به این دنیا بیام چرا منو افریدی😔