2821
2789
عنوان

پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم خدا صبرت بده روح بابات شاد باشه الهی😔تا عمر داری دلت اروم نمیشه و هرگز فراموش نمیکنی چی ...

قربونت عزیزم 

امشب خیییلی دلم براش تنگه دارم دق میکنم

هر روز داره سخت تر میشه پس کو میگفتن خاک سرده؟ بخدا دلم براش لک زده

میگم ای کاش بهش بیشتر محبت میکردم بیشتر زنگ میزدم

همه دنیا تاریکه برام ، روزای آخر انقد از آی سی یو می‌ترسید وقتی از بخش دادنش آی سی یو نمی رفت😭 میگفت نزارید منو ببرن اونجا هر روز یکی فوت میشه🥺😭 ب مادرم می‌گفته بچه ها منو آوردن انداختن بیمارستان رفتن

حرفاش ک از ذهنم میگذرن داغونم میکنه اگه پسرم نبود از خدا مرگ میخواستم

قربونت عزیزم امشب خیییلی دلم براش تنگه دارم دق میکنمهر روز داره سخت تر میشه پس کو میگفتن خاک سرده؟ ب ...

عزیزم دلیل فوتشون چی بود؟ میدونی این خاطره ها روح و روانتو مثل خوره میخورن و شاید جسمت سرپا باشه اما از درون نابود میشی میشکنی میمیری😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دلیل فوتشون چی بود؟ میدونی این خاطره ها روح و روانتو مثل خوره میخورن و شاید جسمت سرپا باشه اما ...

باورت میشه هنوز نمیدونیم!

بابام از پائیز رنگش یهو زرد شد همه میگفتن ک خونی داره بردیم چن تا دکتر هیچی نگفتن هر کدوم کلی دارو مینوشتن برمیگشتیم، تا اینکه دیگه حتی نتونست راه بره بزور بلند میشد بردیم اورژانس خودم ب اصرار گفتم بستری کنین نمی بینین حالشو مگه، دکتر آزمایش نوشت گفت سدیم خونش خیییلی پایینه و هموگلوبین هم ۷ شده بود تو عرض ۱ ماه دوتا کم شده بود

از شانس بابام تعطیلات عید بود ۵فروردین بستری شد

اصلا فک نمی‌کردیم بخواد بلایی سرش بیاد😭

۱۰ روز شهر خودمون بستری بود خالش خیییلی بد شد بمیرم براش😭😭😭😭

بردیم ی  بیمارستان خصوصی تو مرکز استان ۱۹ روز اونجا بستری بود دکتر تا آخرین روز تشخیص نداد خدا لعنتش کنه

گفت دعا کنید سرطان باشه بدخیم هم باشه اون درمان داره ولی من حدس می‌زنم ویروس باشه

ک ۵ روز مونده بود فوت کنه ی آزمایش مغز استخوان ازش گرفتن (اینجا دکتر گفته بود  سرطان خون احتمالا )روز ب روز بعد این آزمایش بدتر شد همه هی گفتن این رو نزارین بگیرن ولی گوش نکردیم

ولی روز آخر خون استفراغ کرد پرستاره ب خواهرم گفته بود سرطان ریه هست تشخیص دکتر😭😭

باورت میشه هنوز نمیدونیم!بابام از پائیز رنگش یهو زرد شد همه میگفتن ک خونی داره بردیم چن تا دکتر هیچی ...

عزیزم من بهت میگم این سرطان کبد بوده😔وحشتناک ترین مرگ همین سرطانه قشنگ زجرکش میکنه لعنت به سرطان😔بابات از درد راحت شد خدا رحمتش کنه🖤😔

عزیزم من بهت میگم این سرطان کبد بوده😔وحشتناک ترین مرگ همین سرطانه قشنگ زجرکش میکنه لعنت به سرطان😔ب ...

آخه تو این ۲۹ روز حتی قبل بستری شدن هم ۵ الی ۶ بار سونو داد ک هیچی نشون نمی‌داد

حتی دکتری ک خواهرم جواب سونو رو نشونش داده بود گفته بود عین بدن ی بچه ۱۵ ساله سالمه نگران نباش

۷۰ سالش بود ولی خیییلی جوون مونده بود هیشکی باورش نمیشد سنشو

زمان مرگ که فرا برسه فرشته مرگ بی رحمانه جوان و پیر و بچه رو درو میکنه برادر من سالم بود خوابید دیگه بیدار نشد ۲۸ ساله ورزشکار کی فکرشو میکرد

زمان مرگ که فرا برسه فرشته مرگ بی رحمانه جوان و پیر و بچه رو درو میکنه برادر من سالم بود خوابید دیگه ...

خدا رحمتشون کنه چقدر سخت

من خیییلی ضعیفم همیشه میگفتم خدا منو قبل همه ببر ک داغ هیشکی رو نبینم الان حس میکنم خدا اصلا دعاهام نشنیده😭