2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنین

76 بازدید | 13 پست

من 16 سالمه دوشنبه قرارع برم مشهد تو تنظیم قاعدگی اختلالی تا الان نبوده ولی هروقت درد سین ه هام شروع میشه از یه هفته قبل نشون دهنده اینه به زودی پریود میشم آخرین باری تاریخش همین 28این ماهی بود امکان داره باز تو سفر اینجوری شم؟ خیلی استرس دارم معلوم نیست کی بتونم دوباره برم نمیتونمم قرص بخورم به نظرتون میشم چون 28شدم تا همین یه هفته پیش ادامه داشت حالا باز سین هام درد گرفته یازدهم میریم 17ام برمیگردیم

چون ۲۸ام شدی حتی اگر خونریزی هم بکنی استحاضه محسوب میشه و حیض نیست،از روز۱۷ام یا۱۸ام به بعد اگر خون بیاد پریوده

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه باید از تاریخ شروع اخرین پریودت۲۰روز حداقل بگذره که حیض بشه

خب پس خداروشکر من 11میرم تا 17 ام اگه تو این تاریخ اتفاقی افتاد میتونم نماز بخونم یا نزدیک ضریح برم؟

جدا؟ میتونم حرم برم نماز بخونم؟

به نظرم اصلا نمیشی!مگه تاحالا سابقه داشته انقدر زود به زود؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
خب پس خداروشکر من 11میرم تا 17 ام اگه تو این تاریخ اتفاقی افتاد میتونم نماز بخونم یا نزدیک ضریح برم؟

بله اگر استحاضه باشه باید نماز بخونی و حرم رفتن هم مشکلی نداره،فقط باید برای نماز پاک باشه لباس زیرت

نه ولی خب میگم که...

نگران نباش عزیزم طوری نمیشه.پریود هم شرایطش اونه ک گفتم.با۲۰روز فاصله،غیر از اون پریود نیست

خیلی ممنون تشکر

خواهش میکنم گلم.پیشاپیش زیارتت قبول و التماس دعای شدید🙏🏻