2777
2789
عنوان

فا ل گرفتن گناهه

104 بازدید | 12 پست

من الان به یه پیجی ۳۵۰پول زدم که فا_ل ۱۴۰۳برام بگیره هنوز نوبتمم نشده پشیمون شدم

آخه من اصلا به فا_ل اینا اعتقاد ندارم و به این ایمان دارم که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

صرفا بخاطر کنجکاوی و بیشتر بخاطر اینکه بدونم دعا طل ل ل سم هست تو زندگیم خواستم بگیرم چون خانواده شوهرم یه چیزایی سرمون آوردن که نگو...

الان موندم که کارم گناهه یا نه 

پولداری هم عالمی داره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گناهه عزیزم اگه واقعا به خدا اعتقاد داری پس از خودش بخوا کمکت کنه نه اینکه بری سراغ بت های یه‌ود ...

نه بخاطر آینده اینا نگرفتم فقط چون مطمئنم دعا جا. دو تو زندگیم هست گفتم شاید بدونه کی انجام داده یا کجاست

من خودم استاد اینکارها هستم ولی هرگز به خودم اجازه ندادم از کسی یک ریال بگیرم

واقعا؟

ینی میتونی بفهمی کسی برام دعا نوشته یا نه

البته قبلیارو پیدا کردما منظورم جدیداشه باز احساس میکنم همسرم یجوریه

نه بخاطر آینده اینا نگرفتم فقط چون مطمئنم دعا جا. دو تو زندگیم هست گفتم شاید بدونه کی انجام داده یا ...

کلا برا هرچی بگیری گلم درست نیست دنبال خرافات نرو اینا نمیتونن برات کاری کنن حتی همین دعا و طلسم و .... هم الکیه تا خدا نخواد به قول خودتون برگی از درخت نمی افته دیگه یه تیکه کاغذ و قلم می تونه جلوی قدرت خدا رو بگیره!

کلا برا هرچی بگیری گلم درست نیست دنبال خرافات نرو اینا نمیتونن برات کاری کنن حتی همین دعا و طلسم و . ...

ببین من قلبا به این حرفت اعتقاد دارم خداروشکر نمازو قرانمم به وقتشه

ولی خدا سرت میاره طلسم اینا هست یجوری زبونتو می‌بندن تابع حرفاشون میشی که اصلا نمیدونی 

کلا برا هرچی بگیری گلم درست نیست دنبال خرافات نرو اینا نمیتونن برات کاری کنن حتی همین دعا و طلسم و . ...

منظورم خدا سرت نیاره بودا کیبورد اشتباه تصحیح کرده