2777
2789

من ۲۷ سالمه ! 

یهو یکی پیام داد که  از گپ اومدم پیویت گفتم من گپ ندارم بعد گفت من چندماهه دنبالتم بچه محلتونم و خونتون فلان جاست! منم حاشا کردم فکر کردم دوستامن دارن سرکار میذارن

تا اینکه ادامه دار شد هی بلاک میکنم هی با خط جدید از جای دیگه میاد پیام میده!  الان پیام داده فلان ماشینو داری؟ دیروز رد شدی! باز بلاکش کردم

بهش ی بار گفتم من همسن سال تو نیستم برو پی کارت اشتباه گرفتی دیدم فایده نداره برگشته میگه  من دوست دارم بیا بریم دیت ! 😐 حالمو بهم میزنه چیکارش کنم کاش میدونستم کجاست میرفتم جرواجرش میکردم بی بته رو

گفتم کی هستی گفت نمیگم میترسم شر بشه ! ی بار رو پروفش یه عکس نصفه بود نشناختم ولی خیلی بچه هس

چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😑😑😑😑😑 بگو باشه بریم دیت . 

میری دیت میشینی یکم امار پسره رو در میاری در حین دیت حتما گوشبتو بزار رو ضبظ بعد میری در مغازه بابا پسره مبگه پسرتون مزاحمم شده من ازش بزرگ ترم اگه انکار کرد ویسو میزاری بابای خودش پر پسرشو میچینه

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

عقل تو سرش نیست عزیزم نمی‌دونم چرا حس بدی گرفتم جدی برخورد کن بگو پیگیری و شکایت میکنم از آدمهای بی عقل باید خیلی ترسید

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
خودش گفت ایدیشم ۱۳۸۵ :/

😕😕😕چقدر جسارت و اعتماد به نفس داره که با ده سال بزتر خودش می خاد دوست بشه 

۱۸ ساله هم ۱۸ ساله های قدیم 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
😂😑😑😑😑😑 بگو باشه بریم دیت . میری دیت میشینی یکم امار پسره رو در میاری در حین دیت حتما گوشبتو بز ...

نمیشه بابا اه کی با این میره دیت با این پیشنهاداتون شاید باباش یکی بود لاشی تر از خودش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز