2777
2789
عنوان

کی گفته دکترای خوب تهرانن

196 بازدید | 18 پست

هی راه می افتن از شهری که خودش بزرگه و پر دکتره راه می افتن میان تهران میرن دکتر، اونم برای چکاپ، کاش لااقل برای کارای پیچیده میومدن، خیلی زشته واقعا… دکترای تهران هم همون دکترای شهرستانن که پولاشونو جمع کردن اومدن تهران، اینا فکر می کنن دکتر تهران معجزه میکنه… چند روزه خواهر شوهرم اومده، فردا هم مادرشوهرم میاد… خونه اون خواهرشوهر دیگه که دارم و تهرانه هم نمیرن چون اون اخلاق نداره باهاش راحت نیستن😐 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کار به خواهر شوهرت اینا ندارم ولی داروهایی که پزشکای تهران به برادرم دادن زمین تا آسمون فرق میکرد با شهر ما حتی نوع تشخیصشونم فرق داره

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

دکترایه خوب تهران واقعاااااا...

حالا مریضایه شما، برای دیدن روی ماهت میان😁 دکتر بهونست

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
خدایی نسبت به شهرستان دکتر های بیشتری داره و متخصص ها بیشتر اینجا جمع هستناما خانواده باید رعایت کنه ...

ای خدا یعنی ادم مریضی میشه نره خونه بچش بخدا ادم این همه زحمت بچه بکش بزرگش کن از همه چیزت بزن بعد عروس بگه نیاد اینجا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پسر ۱۰ ماهه مو گذاشتم خونه مامانم، چون خواهرشوهرم اسکن هسته ای انجام داده، حالا میگه فردا برم یه سون ...

الان راحت میتونن با اسنپ برن و برگردن خدا رو شکر همه سواد دارن گم نمیشن شما نرو باهاشون

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
پسر ۱۰ ماهه مو گذاشتم خونه مامانم، چون خواهرشوهرم اسکن هسته ای انجام داده، حالا میگه فردا برم یه سون ...

وایی خیلی بی فکره

تو این شرایط باید بره هتل 

نادرسته که یه عالمه اشعه وارد بدن شما کنه

واقعا کارش نادرسته

ای خدا یعنی ادم مریضی میشه نره خونه بچش بخدا ادم این همه زحمت بچه بکش بزرگش کن از همه چیزت بزن بعد ع ...

مریض نیست، چکاپ میره، دخترشم تهرانه اون بچه کوچیک نداره ، من دو تا بچه کوچیک دارم