2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی برات سخته کاشکی کلا دعوت نمیکردی

خوب آدما کادوی پاگشا و عقد و عروسی کامل یادشون میمونه

و البته آبروشون جلوی طرف مقابل هم ممکنه بره

زیر ۱ کمه خیلی

ولی اگه واقعا مشکل داری ۶۰۰ کمتر نده

مرسی عزیز.اره یک برام زیاده باور کن.خود مهمونیم هزینه داره دیگه

میفهمم واقعا الان هممون اینطوری هستیم 

آدم دلش میخواد زیاد بده ها ولی هرچقد زور میزنی نمیشه واقعا

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

مثه چی؟

نه پول بده حتما توکه میگی الان قسط زیاد بهترین کادو پوله 

بین ۵۰۰تا۷۰۰هم برای پاگشا عالیه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
عزیزم وقتی برات سخته کاشکی کلا دعوت نمیکردیخوب آدما کادوی پاگشا و عقد و عروسی کامل یادشون میمونهو ال ...

نه اونقدری اذیت نمیشم.آخه ما کلا رسم نداریم کوچیکا همو دعوت کنن.بزرگا دعوت میکنن فقط.خود منو خیلی از بزرگام دعوت نکردن.خواهر برادرام و دختر خاله پسرخاله هامم میدونم دعوتش نکردن و نمیکنن