2777
2789
عنوان

خانمای آشنابه رنگ مو

152 بازدید | 16 پست

من الان پایه موهام فندقی تیره است اگه ماهاگونی روشن بذارم چی شکلی میشه؟

واگه اول سه صفر بذارم بعد ماهاگونی چی رنگی میشه ؟

ممنون مبشم بگید خودم گیر کردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

باید رو موهات خوب دربیاد چون فندقی و ماهاگونی خیلی از هم دور نیستند.اگه سه صفر بذاری و بعد ماهاگونی کنی رنگ موهات روشن تر میشه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید رو موهات خوب دربیاد چون فندقی و ماهاگونی خیلی از هم دور نیستند.اگه سه صفر بذاری و بعد ماهاگونی ...

اگه ماهاگونی بره موهام همون سه صفر میمونه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

سلام

رو پایه موهای خودت ماهاگونی روشن مثلا ۷ رنگ تیره بدست میاد با تناژ قرمزی 

اگه مثل من از رنگ های فانتزی انگوری و شرابی خوشت میاد و دوس دار موهات در حالیکه تیرس تناژ بنفش داشته باشع 

رو همین موهات بدون س صفر انگوری ۷و شرابی۶ بزار 

اما اگه میخای ماهاگونی روشن در بیاری باید سه صفر بزاری 

الان موهات فندقیه اکه سه صفر بزاری دو سه درجه بیشتر روشن نمیشه و میشه فندوقی سه درجه روشنتر بعد روش ماهاگونی بزاری همون قهوه ای اینا در میاد با تناژ قرمز 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
بستگی به جنس موهای خودتم هست این ترکیب ماهگونی روی فندقیه تیره

عزیزم یه سوال دیگه قبلا ماهاگونی تیره گذاشتم این نشد حالا روشن بدارم میشه؟

ببخشیدا میشه با تصویر اگه میتونی بگی روی سه صفر چه جوری میشه

جنس موهام خوبه رنگ خوب میگیره

نه نمیشه ماهاگونی بره و سه صفر بمونه.اگر میخواهی ماهاگونیت خیلی روشن دربیاد میتونی اول سه صفر بذاری و چند روز بعد ماهاگونی.سه صفر باعث میشه پایه ی موت روشن بشه.ولی اگه میخواهی مثل این عکسی که گذاشتن بشه دیگه نیازی به سه صفر نداری

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
عزیزم یه سوال دیگه قبلا ماهاگونی تیره گذاشتم این نشد حالا روشن بدارم میشه؟ ببخشیدا میشه با تصویر اگ ...

ببین 3صغر موهارو تا درجه4،5میاره بالا واگه میخوای یه چیز دیگه نشه تو همون درجه که موهای خودت هست رنگ ماهگونی رو بزار

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

این رنگیه که خریدم میخوام ماهاگونی بودنش مشخص باشه موهای خودم خیلی خیلی مشکی بود فندقی تیره کردم

من خودم از عید 3 صفر استفاده میکنم نه همیشه که اونو جدا بریزم  فقط 3بار جدا ریختم چون دیگه موهام تون رشن گرفته هر  وقت میخوام رنگی بزارم اندازه دو بند انگشت 3صفرو به رنگ اصلی اضافه میکنم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
2790
2778
2791
2779
2792