2777
2789
عنوان

رل خیانتکار❓

156 بازدید | 15 پست

بحث برا یه ماه پیشه  به اجبار از هم فاصله گرفته بودیم .

دوست پسرم فقط منو فالو داشت منم فقط ایشون  ,   اون یکی دیگه رو فالو کرده که تو یه اپ اگه درخواست فالو اون رو "تایید نکنه" کلا نمیتونی باهاش حرف بزنی ( اینو گفتم که بدونید یکی از طرفین درخواست داده اونم قبول کرده  ,اینستا هم نبوده,)  بعد دو سه روز همو انفالو کردن

دختره رو زیر نظر گرفتم  اصلاااااا ادمای جالبی رو فالو نمیکنه   :/خیلی مشمئز !  

منم چیزی از جریان  این فالو انفالو کردن به دوست پسرم نگفتم کلا ایگنور کردم   اون ماه حالم خیلی بد بود حوصله این یکیو نداشتم ...

امروز  بحثش شد که گفت تاحالا به این فکر کردی که بهت خیانت کردم ?   منم گفتم اره    اونم گفت کِی ? 😐گفتم خودت میدونی ,  دوست ندارم از چیزایی که چشم پوشی کردم رو تکرار کنم ( اون موقع واقعا حوصله بحث و توضیح نداشتم)   بعد گفت من نمیدونم و ... من هنوزم برام مهمه اینکه بهم اعتماد داری یا نه . میخوام به جایی برسیم که تحت هیچ شرایطی بهم شک نکنی . میخوام چشم بسته بهم اعتماد کنی.               :/

جوابی  و توضیحی براش ندارم ...

قضیه این دخترو بکوبونم تو صورتش که تو خفا چ غلطایی میکنه ... ???

گیر داده چرا تو دلت میریزی  بگو قضیه رو !!!!!!!

𓄂𓆃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ تودلت بریزی واقعاخودتوعذاب میدی بگو هرچی هس بگو یامیمونه یامیره اگ میره خو بزا زودتربرع.هیچوووقتت ...

اخه نمیدونم هدفش از قبول اون درخواست چیه ...   خاک تو سرش     

𓄂𓆃

حالا که خودش بحثش رو آورده و خودش اصرار داره بگی چرا نمیگی ؟علت ؟دلیل ؟چراااا ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

سلام عزیزم بیانت خیلی مهمه

بهشون بگو ادمای غیر موجه که حدتو میارن پایین

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلام گلم مرسی 🙃👌🏻 دیگه چی بهش بگم😭

ببین اول باید بها بدی بهشون که تو جدای اونایی و شخصیتت بالاتره که من انتخابت کردم بعد بگو اینا سوال شده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ببین اول باید بها بدی بهشون که تو جدای اونایی و شخصیتت بالاتره که من انتخابت کردم بعد بگو اینا سوال ...

فداتشم :)  خیلی عصبانیم از دستش ممکنه هر لحظه از کوره دربرم

𓄂𓆃

فداتشم :) خیلی عصبانیم از دستش ممکنه هر لحظه از کوره دربرم

خدا نکنه عزیزم اگر نمیخوای از دستش بدی باید با درایت جلو بری