2789
عنوان

يتيم چه!!!!!!!!😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 54 پست
خب کدو.نریز گوجه و.سیب زمینیشو زیاد کن. اگرم خیلی راحت طلبی دوسه تا گوجه درشت رنده کن بادنجونتو نگی ...

خخخخ نه ممنون همون يتيم چه ميزارم 

اختراع كنم شوهرم نميخوره 

بد غذاس  

پیازداغ کن با روغن کم.

بعدش بادمجان رو ورقه ورقه کن ،میتونی کدو هم ورقه ورقه کنی اگه نداشته باشی که هیچ

بعدش سیب زمینی پوست بکن هر چقد دوس داری تیکه تیکه کن بریز توش.یه گوجه از وسط نصف کن بریز توش.یکم تفت بده تا خامیش گرفته بشه میتونی سیر هم خورد کنی خوشمزه تر شه.نمک و ادویه هر قدر دوس داری.اگه تند میخوای دو تا فلفل تند بنداز توش بعد آب جوش بریز و رب هم بریز..نصف قاشق کره هم بریزی توش عالی میشه طعمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خخخخ نه ممنون همون يتيم چه ميزارم  اختراع كنم شوهرم نميخوره  بد غذاس    

اتفاقا این املت انصافا درسته من درآوردیه ولی خیییییلی خوشمزست.

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
خوراك لوبيا سبز هم بلدين😁😁

من خودم اینجوری میپزم.لوبیا سبزو از وسط نصف میکنم میزارم کنار.بعد دوتا پیاز درشت رو خلالی خورد میکنم. دوسه تا حبه سیر خلالی خورد میکنم.اول پیاز و.سرخ میکنم با زردچوبه که طلایی بشه بعد رب میزنم و خووووووب سرخ میکنم ته استکان آب میریزم که رنگ.رب دربیاد بعد ادویه و فلفل و نمک و.ذره ای دارچین میریزم.بعد لوبیاهارو میریزم و زیرشو.کم میکنم و.تفتش میدم بوی خامیش که گرفته شد سیرهارو میریزم و تفت میدم.بعدش یه لیوان آب میریزم و.میزارم بپزه و آخرش یه سس غلیظ و یه لوبیای خوشمزه می مونه.

خیلیم حوصله داشته باشم بجای رب سه چهار تا گوجه رنده میکنم و.تکه های کوچیک مرغم سرخ میکنم توش و.میزارم با لوبیاها بپزه.

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑