2789
عنوان

يتيم چه!!!!!!!!😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 54 پست
بلد نيسم چطوريه ؟

پیاز تفت بده با یه قاشق رب بادمجونو حلقه ای کن و یه تفت ریز بده روغنشم کم بریز.کدو هم حلقه ای کن با سیب زمینی و.گوجه. یه حبه سیر سالم بنداز توش.داشتی چندتا بامیه بریز. یکم قارچ اگه هست بریز. ادویه و.نمک و.فلفل.هم بزن همرو بعد یه لیوان اب بریز در ماهی تابه رو.بزار بپزه.

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بادمجون و پیاز رو رنده وسرخ میکنم بعد توش تخم مرغ میشکنم آماده س    

با نمک و فلفل قارچم داشتی بزن

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤

چقدر متفاوت درست میکنید من تابه حال نشنیدم کدو و تخم مرغو نمیدونم دیگه بامیه و....

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

ردیفم نمیخواد بابا همرو.قاطی کن بپزه!!خواستی مجلسیش کنی میتونی یه ذره چرخ کرده هم بزنی.دلبخواهیه

عهههه گوشت نه تروخدا 

انقد اين مدت بونج و مرغ و قيمه و ماهي ...خورديم 

دگ داريم ميميريم🤒🤒🤒

اتفاقا دیروز یتیمچه روبه یکی پیشنهاد دادم... ما هم اینجوری درس میکنیم... بادمجون-کدو-سیب زمینی-پیاز-فلفل-سیر رو توش به سایز دلخواه خرد میکنیم...اگه مربع باشه خوب دیده میشه...بعد توش نمک و یکم زردچوبه  وآب ویکم روغن میریزیم همشوتوقابلمه میزاریم بجوشه...یکم مونده که آبشوبکشه رب میزنیم  وروش گوجه خرومیکنیم بعد میزاریم آبشوبکشه البته یکم ابش زیر قابلمه بمونه اون موقع خوشمزه میشه...دوستان غذا آمادس نوش جون با تشکر مامان گلریز  

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
همه چي دارم نمك الا كدو😑

خب کدو.نریز گوجه و.سیب زمینیشو زیاد کن.

اگرم خیلی راحت طلبی دوسه تا گوجه درشت رنده کن بادنجونتو نگینی یکم درشت خورد کن یه حبه سیر.کوچولو ریز کن توش. یه پیاز رنده کن بزار بپزه آبگوجه کشیده شد یکم روغن بریز و.سرخ کن بعد ادویه جات و.نمک  و.فلفل بزن بعد دوسه تا تخم مرغ بشکن توش و یه املت جدید بپز  

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑