2777
2789
عنوان

سوغاتی

565 بازدید | 26 پست
یه انگشت پیچ سوغات همدان خریدم تو ظرفهای که جای حلوا ارده میزاشتن برای رییسم برادرم رفته بود انگشت زده بود بهش در ش رو قفل کردم میترسم ببرم بفهمه پلمپ درش بازشده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگه ازش کم شده یا جای انگشت مونده یا ورق پلمپ روش بوده که باز شده، نبرش دیگه. زشته

بدبختی دونفر بودیم خریدیم همش تقصیر بردارم‌بود کذاشتمش تو‌یخچال ببرمش انگشت زد بهش پلمپش میترسم بغهمه باز شده 

بدبختی دونفر بودیم خریدیم همش تقصیر بردارم‌بود کذاشتمش تو‌یخچال ببرمش انگشت زد بهش پلمپش میترسم بغهم ...

برا کی میخوای؟ اگه خیلی برات مهمه خب اینترنتی باز بخر.

چندسالشه برادرت؟

قبلش میگفتی بهش. یا بر اوناهم میخریدی.کلا همیشه تو این جور چیزا از قبل به همه چی فک کن

برا کی میخوای؟ اگه خیلی برات مهمه خب اینترنتی باز بخر.چندسالشه برادرت؟قبلش میگفتی بهش. یا بر اوناهم ...

بابا فردا صبح باید ببرمش بردارم خریده بودم تمام شده بود نمیدونم چرا دست زد 

درش رو باز نکرده مگه؟ درشو باز کن ببینیم جای انگشت نمونده باشه. تو این عکس هیچی معولم نیس

جای انگشت چون شله میشه پشت وروش کرد خودم هم پقتی بازش کردم رو درش کمی بود من میگم پلمپش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز