2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

160 بازدید | 13 پست

چند روزیه فهمیدم پدرم با دونفر به صورت همزمان ارتباط داره، یکیشون سنش با پدرم یکیه تقریبا، خودمم میشناسمش

اون یکی رو نمیشناسم ولی... بنظرتون کار درستیه اگه با اکانت فیک به بابام بگم ک دخترت خبر داره ببینم دست برمیداره یانه؟

چون چتاشونو خوندم مطمئنم ک باهاشون در ارتباطه 

:)🙂🤍

ولش کن عزیزمبه حریم خصوصیش سرک نکشبا ترس و تهدید نمیشه کسیو سربه راه کردباید خودش به این نتیجه برسه

چجوری دست رو دست بذارم ببینم مامانم انقد با عشق دوستش داره ولی بابام قربون صدقه هاش برا یکی دیگس💔

:)🙂🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی نیست بگه خجالت بکشید ، چی بهتون میرسه هی خیانت خیانت ... بخدا حالمون بهم خورد !

لیاقت زندگی خوب رو ندارید ؟ 

متاسفم بابت چنین چیزی که باهاش مواجه شدی استارتر🖤

با یه مشاور خانواده صحبت کن ، یه سریا مشاوره آنلاین میدن بپرس ببین بهترین راه چیه 

شرایط تو رو داشتم 

درنهایت با مامانم درمیون گذاشتم 

بعد فهمیدم قضیه یجور دیگه بوده و مامانم در جریان بوده قبل من

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
چجوری دست رو دست بذارم ببینم مامانم انقد با عشق دوستش داره ولی بابام قربون صدقه هاش برا یکی دیگس💔

باور کن میفهممت

ولی کاری از دست شما بر نمیاد

نزار وقیح تر بشه

دعا کن براش 

اگر بدونه شما فهمیدید وقیح تر میشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
میترسم ، میدونم دق میکنه اگه بفهمه

عزیزم مادرت وقتی فرشته مهربونی مث توروداره چراباید بخاطربی بندوباری یکی دیگه دق کنه؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
مامان من در جریان نیست مطمئنم

یه مدتی صبر کن مخفیانه زیر نظرش بگیر هی تو خونه سعی راجب افراد خیانتکار و زشتی این کار حرف بزنی عقابتش رو بگی شاید به خودش بیاد اگه دیدی بدتر شد بنظرم به مامانت بگو حقشه بدونه و خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون