2777
2789
عنوان

همسایه

531 بازدید | 17 پست

همسایمون خیلییییب سروصدا میکنن دیگه اعصابمونو خورد کردن یه هفتس مهمون دارن از صبح تا شب بچه هاشون تو حیاط بازی میکنن جیغ میکشنن از۱۲شب ب بعدم اهنگ میذارن میرقصن تو حیاط

هم ما هم اونا خونه هامون ویلاییه اصن انگار صداشون تو خونمونه دیگه دیوونمون کردن

هرچی هم میگیم انگار ن انگار

میشه زنگ زد آگاهی بیان بهشون تذکر بدن؟یا آگاهی میگه خونه خودشونه اختیار دارن🫠

تویی که امضامو میبینی یه صلوات بفرس برام لطفا تا برسم به چیزی که میخوام🙂🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط بخاطر سروصدای همسایه ها و بیرون اثات کشی کردمیعنی زمستون که کولر گازی خاموشه حتی صدای مذاکره ...

خونه مام اینجوریه دیگه بریدیم همسایه اام ناراضین ک جرا شما انقد گیر میدین لعنتیا صداتون توخونمونه آسایش نداریم ازدستتون😑💔

آگاهی میاد تذکر میده منم این مشکلو داشتم زنگ زدم اومدن یه تذکر بهشون دادن و رفتن مشکلم حل شد

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ینی تذکر فایده نداشت؟عجبا

نه تا الان صدبار توپشون افتاده تو حیاطمون خانوادم صدباررر بهشون گفتن بابا ما اعصابمون خورده نکنین ،انقدم سروصدا نکنین انگار ن انگار

اگر ساعت 12 شب به بعد باشه زنگ بزن 110 مامور میفرستن

بعد مامور بهشون نمیگه کدوم همسایتون زنگ زده؟

آگاهی میاد تذکر میده منم این مشکلو داشتم زنگ زدم اومدن یه تذکر بهشون دادن و رفتن مشکلم حل شد

بهشون نمیگن کدوم همسایه زنگ زده؟

بهشون نمیگن کدوم همسایه زنگ زده؟

نه نمیگن 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!