2777
2789

آره که نشون میده

سرم ویتامین سی حتما بخر 

هیالورونیک اسید حتمااااا بخر 

ژل شستشو باید داشته باشی 

کرم دور چشم بخر 

اینایی که میگم استفاده میکنم واقعا عالین

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه شوینده مناسب پوستت صبح و شب

تونر صبح و شب

آبرسان ۳ ساعت یکبار 

ضد آفتاب ۳ ساعت یکبار تا ۴ بعد از ظهر حتی تو خونه

زیر چشم شب

اگه صورتت جوش فعال داره ضد جوش روز های زوج صبح و شب

جای جوش داره نیاسینامید روز های فرد شب 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه چیز مهم اینه که اگر بخوای روتین پوستی داشته باشی باید مدام تمدیدش کنی پس وسایل رو در حد وسعت بخر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت هی چیزای گرون قیمت میبینم وسوسه میشم میگم حتما این بهتره کاراییش نسبت ب اون چیزایی ک قیمتش کمتره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

من قبل از عید حدود ۵ میلیون مراقبت پوستی خریدم که دیگه همین چند روزه تموم میشن😭

واااااقعاااا تاثیر داشت من تو همین چند ماه پوستم خیلییییی خوب شده بود

ولی الان دیگه پول ندارم دوباره بگیرم😭😢🥲

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

آره که نشون میدهسرم ویتامین سی حتما بخر هیالورونیک اسید حتمااااا بخر ژل شستشو باید داشته باشی کرم دو ...

برای پوستای چرب خوبن اینا باعث جوش نمیشه ؟ پوستم بشدت نازک و چرب جدیدا جوش قرمز دارم میزنم

اول از همه شوینده مناسب پوستت صبح و شبتونر صبح و شبآبرسان ۳ ساعت یکبار ضد آفتاب ۳ ساعت یکبار تا ۴ بع ...

ممنون عزیزم احتمالا غیرحضوری خرید کنم قبلش از خودشون باید مشاوره بگیرم حتما یا لازم نیس؟

ممنون عزیزم از راهنماییت هی چیزای گرون قیمت میبینم وسوسه میشم میگم حتما این بهتره کاراییش نسبت ب اون ...

چیزای گرون بعضی وقتها خیلی خوبن مثلا سرم های اوردینری که خیلی ترند شده یا برند بیوتی اف جوسئون ولی خب چه فایده فوقش سه ماه استفاده میکنی و تموم میشه و روتین پوستی باید ادامه دار باشه مارک های ارزون هم خیلیاشون خوبن مثلا من ضد آفتاب فلوئیدی مای و آبرسان نوآکنه رو خیلی خوشم اومد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

ممنون عزیزم احتمالا غیرحضوری خرید کنم قبلش از خودشون باید مشاوره بگیرم حتما یا لازم نیس؟

اگه خواستی غیر حضوری خرید کنی از سایت زیباشو شاپ خرید کن مشاوره هم داره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من قبل از عید حدود ۵ میلیون مراقبت پوستی خریدم که دیگه همین چند روزه تموم میشن😭واااااقعاااا تاثیر د ...

ای خدا منم نگران همینم بعد ک تموم کردم شاید اونارو نتونم بخرم دیگه یا میترسم پول بدم این قدر تاثیر نداشته باشه رو پوستم از بس پوستم نازکه و چربه هیچی نمیسازه از بس ضدجوش و ضدلک داروخونه ای خریدم پوستم بدتر شده 

چیزای گرون بعضی وقتها خیلی خوبن مثلا سرم های اوردینری که خیلی ترند شده یا برند بیوتی اف جوسئون ولی خ ...

آره قصد اینو داشتم فقط ضدآفتاب و ابرسانم گرون بخرم بقیه چیزا قیمت مناسب بخرم ارزش داره این دوتا رو گرون بخرم یا ی چیز معمولی بخرم ؟

برای پوستای چرب خوبن اینا باعث جوش نمیشه ؟ پوستم بشدت نازک و چرب جدیدا جوش قرمز دارم میزنم

آها نمیدونم عزیزم چون من خودم پوستم خیلی خشکه 

اینا رو میزنم جوابه 

برو دکتر پوست ببین طبق نوع پوستت چی بهت پیشنهاد میده

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
اگه خواستی غیر حضوری خرید کنی از سایت زیباشو شاپ خرید کن مشاوره هم داره

ممنون عزیزم زود ارسال میکنن؟ باید تو چ برنامه ای ازشون مشاوره بگیرم ؟

آها نمیدونم عزیزم چون من خودم پوستم خیلی خشکه اینا رو میزنم جوابه برو دکتر پوست ببین طبق نوع پوستت چ ...

چن سال پیش تحت نظر دکتر بودم خیلی رفتم اومدم هزینه کردم نتیجه نگرفتم هرچی میزدم بدتر میشد دکتر دیگه راکوتان نوشت اونم خوردم ک داغون شدم برای همین دیگه چیزای داروخونه ای نمیخوام استفاده کنم اصلا