یه چیز مهم اینه که اگر بخوای روتین پوستی داشته باشی باید مدام تمدیدش کنی پس وسایل رو در حد وسعت بخر نه جیزای خیلی گرون تا بتونی اگر تموم شد دوباره بخری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنون عزیزم از راهنماییت هی چیزای گرون قیمت میبینم وسوسه میشم میگم حتما این بهتره کاراییش نسبت ب اون ...
چیزای گرون بعضی وقتها خیلی خوبن مثلا سرم های اوردینری که خیلی ترند شده یا برند بیوتی اف جوسئون ولی خب چه فایده فوقش سه ماه استفاده میکنی و تموم میشه و روتین پوستی باید ادامه دار باشه مارک های ارزون هم خیلیاشون خوبن مثلا من ضد آفتاب فلوئیدی مای و آبرسان نوآکنه رو خیلی خوشم اومد
من قبل از عید حدود ۵ میلیون مراقبت پوستی خریدم که دیگه همین چند روزه تموم میشن😭واااااقعاااا تاثیر د ...
ای خدا منم نگران همینم بعد ک تموم کردم شاید اونارو نتونم بخرم دیگه یا میترسم پول بدم این قدر تاثیر نداشته باشه رو پوستم از بس پوستم نازکه و چربه هیچی نمیسازه از بس ضدجوش و ضدلک داروخونه ای خریدم پوستم بدتر شده
آها نمیدونم عزیزم چون من خودم پوستم خیلی خشکه اینا رو میزنم جوابه برو دکتر پوست ببین طبق نوع پوستت چ ...
چن سال پیش تحت نظر دکتر بودم خیلی رفتم اومدم هزینه کردم نتیجه نگرفتم هرچی میزدم بدتر میشد دکتر دیگه راکوتان نوشت اونم خوردم ک داغون شدم برای همین دیگه چیزای داروخونه ای نمیخوام استفاده کنم اصلا