2777
2789
عنوان

گيلان گردي

4841 بازدید | 14 پست

بچه ها بنظرتون كجاهاي استان گيلان خوبه چه شهراييشو بريم ارزششو داره؟ ميخوايم بريم استان گيلان هركي اطلاعات داره تو اين زمينه بگه ممنون ميشم

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من خودم گیلانیم.تالش واقعا قشنگه و جاهای دیدنیشم زیادهمثل ساحل گیسوم/ساحل قروق/کیش دیبی/سورتمه ریلی و ییلاقات سوباتان و شکردشت.ماسوله و فومنم قشنگه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

اینستا داری؟

اگه داری یه سر به پیج talesh_land   بزن اونجا کامل جاهای دیدنی و عکساش هست ،

فقط هر جا رفتین جنگل و طبیعت رو الوده نکنید ،زباله نریزین 😘😘 خوش بگذره

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

حتما برو ماسال

یه سهر کوهپایه ای هست که پنجاه کیلومتر  . رشت فاصله داره

بسیار طبیعت زیبایی داره

ییلاقات و ارتفاعاتش عالیه

آبشار های قشنگی داره

بام سبزش غروبا خیلی زیباست و از اون جا کل سهر زیر پاته

اسم یکی از دهکده های ییلاقیش اولسبلنگاه هست که جای فوق العاده زیباییه 

ییلاقات زیادی داره اسم تک تک شون رو یادم نیس

غار آویشو

آبسار ویسادار

آبشار رامینه

تالش هم خیلی قسنگه جنگل سیاهداران و سورتمه زمینی

پارک جنگلی سراوان

چابکسر هم ساحل زیبایی داره

ساحل گیسوم

تو انزلی هم فکر کنم طرفای ساحل جفرود یه طرح ساحلی جدید زدن که مثل اینکه خیلی شیک و مدرن  هس و مث ترکیه درستش کردن 

قلعه رودخان 

لاهیجان هم سهر قشنگیه بام سبزش و شیطان کوه

ماسوله

نرسیده به انزلی هم حسن رود هست که توش مجتمع کاسپین هس هم مجتمع های تحاری پاساژ و رستوران و کافه داره هم سینما پنح بعدی و آلاچیق و ساحل و .... کلا جای امنیه مخصوصا برای اخر شب که ادم دوس دارم کنار دریا دراز بکشه 

اگه رستوران در خود رشت هم خواستی میتونم معرفی کنم 

راستی داهل خود رشت تو چهارراه گلسار پارک ملت هس که روبروش یه خونه گلی هس که جز اثار باستانیه و داهلش هم کلی لباس محلی هس مسافرا میرن اون بالا و لباسارو میپوشن و از تو تراسش عکس میگیرن

خونه ی قشنگیه و کاملا گلی و با تزیینات قدیمی

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

منم اخر شهریور میرم رشت .کسایی که تو گیلان زندگی میکنن .جاهای خیلی خوبشو بگن چون چهار روز بیشتر نیستیم .ولی منو شوهرم ساعت هشت صبونه می خوریم میریم بیرون تا ساعت نه .یعنی روزی ۱۲ ساعت وقت داریم واسه گردش و معمولا وقت اضافه هم میاریم همدان و کرمانشاه چهار روز  بودیم این قد از این ور به اون ور رفتیم که همه جاشو دیدیم .هر جایی دو سه ساعت بمونی می تونی ده  پونزده تا جارو حداقل بری 

منم اخر شهریور میرم رشت .کسایی که تو گیلان زندگی میکنن .جاهای خیلی خوبشو بگن چون چهار روز بیشتر نیست ...

همون جاهایی ک پست بالا گفتم برید

اگه یه رستوران کاملا سنتی و با تشریفات کاملاااا شمالی و به سبک قدیمی میخواد یه سر به رستوران چلوشیش در خیابان توشیبا کوچه ی هتل پدمچال بزنید که خیلی فصای جالبی داره و غذا رو تو ظرف مسی سرو میکنه بعپ از غذا براتون تو استکان کمرباریک قجری چای دارچین میاره و موسیقی گیلکی و قبل غذا با افتابه لگن مسی میان رو دستاتون اب میریزن ک بشوری😁بعد بهتون روبان میدن ارزو تو بنویسی و گره بزنی ب نرده های دیوار رستوذان . حتی زیز بشقابیا روش شعر گیلکی نوسته تزیینات داخلیشم خیلی جالبه. کباب ترشش زو حتما امتحان کنید.. یه رستوران دیکه هم هس که خورشاش و غذاهای مخلیس معروف تره به اسم شور کولی در گلسار بلوار توحید . اینحا کباباش معروف نیس همه خوررشتاشو سغارش میدن مخصوصا اناربیج  فضاشم قشنگع ظروف سفالی آبی رنگ

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
ماسوله رو حتما برو. انزلی هم خوبه....تالش....

ماسوله رفتم بدرد نميخورد

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.