2789
😐😐😐اجیی بلاکت نکردم بقران

نمیدونم لابد اشتباهی شده

پس یه پی ام بده له من ببینم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اجی فدات شم هیچی خوبم نمیکنه میخام خودم بکشم خانوادم میفهممن هعی زجرم میدننن نمیتونم بخدا رد دادم بخ ...

خدانکنه 

اینجور نگو 

قربون شکلت اولا که برای این کتک خب راسش نمیدونم چی بگم ، فقط به نظرم  کاری نکن که بهونه به دستشون بدی و سعی کن خیلی رعایت کنی 

ولی برای مسخره و ... که گفتی ، این فقط خانوادت نیستن آجی جان ، خیلیا تو این دنیا هستن که مسخره میکنن ، تخریب میکنن ، آدمو بی اعتماد به نفس میکنن 

در این مسئله باید خودت ، خودتو قوی کنی ، باید خودت اعتماد به نفستو ببری بالا ، ببین هیچکی ، هیچکی نمیتونه برات کاری کنه جز خودت ، باید خودتو دوس داشته باشی ، باید خودتو بپذیری ، باید فکرای سمی رو بریزی دور 

هزار تا حرف ممکنه بشنوی ولی همش باید به کتفت باشه میفهمی ؟ 

اعتماد به نفست چطوره؟

خدانکنه اینجور نگو قربون شکلت اولا که برای این کتک خب راسش نمیدونم چی بگم ، فقط به نظرم کاری نکن که ...

اجی اعتماد ب نفسم صفره در حد ک با ماشین میریم بیرون آدمی رد میشهفوری صورتمو با روسری میپوشنم  میرم بیرون حس میکنم همه نگاهم میکنن بهم می‌خندن

اجی من هر چی پیامت دادم نشد هعی می‌نویسه دریافت کننده یافت نشذ

عاا دقیقاً برا منم همینو میاره!

قضیه چیه😐😂💔

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

نمی‌دونم فدات شم😐😐😂😂

دوباره درخواست دادم

ببین این سری حل میشه یا نه

عه :/ نکن اینجوری با خودت چرا اینجوری حس میکنی ؟

حالا در هر حال 

میخواستم بگم که اولا که این حسی که داری شاید واقعا و صرفا یه حسه و اصلا اینجوری که میگی نیس 

اگرم به فرض باشه ، اونا باید خجالت بکشن از بیشعوریشون و اینکه دارن مسخرت میکنن ، تو اصلا حتی نباید بهشون توجه کنی و باید اصلا برات مهم نباشه 

تو خیلی هم عالی هستی ، ویژگی های خوبتو با خودت تکرار کن، تو نعمت و آفریده خدایی ، پس هیچ وقت خودتو دست کم نگیر 

خلاصه اینکه توجه نکن ، همین فقط توجه نکن ، تمرکزت رو بدار رو خودت ، حال خودتو خوب نگه دار هرجور که میتونی ، خودتو رشد بده و بهترین خودت باش   

اگرم چیزی گفتم که ناراحت شدی یا ... لطفا حلال کن   

حالا در هر حال میخواستم بگم که اولا که این حسی که داری شاید واقعا و صرفا یه حسه و اصلا اینجوری که می ...

اجیی قربونت برم ممنونم فدات شم 🌛🙃🙏اما ن من نمیتونم صدا آدما ت ذهنمه