2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین دختر

هرسری میای از این مدل تاپیکا میزنی اونبارم باهم حرف زدیم و گفتم بیا باز حرف برنیم. من بعدش هرچقد پی ام دادم دیگه نمی اومد بلاک کرده بودی یا هرچی نمیدونم.

ولی من دیگه حرفی ندارم.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

مشکلاتم زیاده بخدا :)🖤 هزار تا بدبختی پدری ک هر روز میزنم صبح تا شب کارم گریه دوسال افسردگی دارم

خب منم کنک‌خوردم

الان شدم یه آدم قوی

مستقل

بعضیا وقتا

چیزای منفی باعث رشد ما میشه ک

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
خب منم کنک‌خوردمالان شدم یه آدم قویمستقلبعضیا وقتاچیزای منفی باعث رشد ما میشه ک

من نمیتونم هر روز کتک و فحشش محدودم 😓 همش مسخزم میکنن نمیتونم ت اجتماع باشم حالم بد میشه :🖤بخدا حتی گوشی دستمم ماله برادرم 

الهی بگردم برا دلت تو یه فرشته ای خوشگلکم میخوای برام بگی یکم باهم حرف بزنیم حالت بهتر شه ؟

اجی فدات شم هیچی خوبم نمیکنه میخام خودم بکشم خانوادم میفهممن هعی زجرم میدننن نمیتونم بخدا رد دادم بخدا هر شب تا ساعت پنج صبح گریه نکنم خوب نمیشم همش ت اتاق خودمو حبس میکنم

من نمیتونم هر روز کتک و فحشش محدودم 😓 همش مسخزم میکنن نمیتونم ت اجتماع باشم حالم بد میشه :🖤بخدا حت ...

خب کتک‌زدن دلیل داره

هر کاری ک باعث کتکت میشه رو انجام نده

کمپکم یواشگی پیشرفت کن

مستقل شو

خب کتک‌زدن دلیل دارههر کاری ک باعث کتکت میشه رو انجام ندهکمپکم یواشگی پیشرفت کنمستقل شو

ببین جناب من هیچ وقت پیشرفت نمیکنم چون از همه چی متنفرم در حدی ک میخام قاتل شک بزنم پدر خدمو بکشم

ببین جناب من هیچ وقت پیشرفت نمیکنم چون از همه چی متنفرم در حدی ک میخام قاتل شک بزنم پدر خدمو بکشم

نگا کن

تا زمانی که تفکرت این باشه

پیشرفتی در کار نیست

ببین دخترهرسری میای از این مدل تاپیکا میزنی اونبارم باهم حرف زدیم و گفتم بیا باز حرف برنیم. من بعدش ...

اجی من هر چی پیامت دادم نشد هعی می‌نویسه  دریافت کننده یافت نشذ