2777
2789
خودم تیرگی گرفتم به خاطر هورمون هام کرم معجزه زدمخوب بود ولی خب میگن خوب نیست و سرطان زاست و این حرف ...

آهان تبلیغشو خیلی دیدم 

نظر خودم اینه هرچی که خیلی ازش تبلیغ می‌کنن چیز جالبی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گلیسولید خریدم خوبه انگار ولی طول میکشه تا کامل نتیجه ببینی استارتر جان 

کرم اوره ثمین هم نیم ساعت قبل همون بزن جاهای تیره و بعد تو حموم با لیف و سفید آب خودتو بشور

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

برای زیر بغل هم میشه ؟

نه زیر بغل چیزی نزنی 

غده های لنفاویت آسیب میبینن میشن سرطان خدای نکرده 

میتونی بری پلاژن عزیزم چن جلسه طول میکشه ولی حداقل خیالت دیگه راحته که هم نتیجه میبینی هم سلامتیت آسیبی نمیبینه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

اگه رنگ بدنته ، این ترفند و چجوری یاد گرفتی؟؟؟

جناب باز پرس

من به قوزک پام که روی فرش رنگش تعغیر کرده بود و جای تاول پام که اونم رنگش عوض شده بود زدم جواب گرفتم

الانم اگه سوالی ندارید برم

😂😂😂😂

عجبا  

من بیشترین مشکلم همون قسمت هست اصلا نمیتونم تو مجالس تاپ یا لباس باز بپوشم

لیزر موی زائد میری برا زیر بغل؟

کیسه میکشی؟

تیغ بدترش میکنه فکر کنم

کرم لایه بردار بزن از داروخانه هم بپرس میشه به زیر بغل زد یا نه

لیزر موی زائد میری برا زیر بغل؟کیسه میکشی؟تیغ بدترش میکنه فکر کنمکرم لایه بردار بزن از داروخانه هم ب ...

کیسه تاثیر داره ؟ 

لیزر یه مدت رفتم جواب نگرفتم ولش کردم ولی تأثیری برای روشن شدن پوستم نداشت