2777
2789
عنوان

کاردر منزل

32 بازدید | 6 پست

کسی سراغ داره؟

ادمینی خوبه یا چی؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

مردم اگر دانش سیاسی داشتند چند سال قبل به ح ر رای نمیدادن. یادتون رفته سیل عظیم حمایت بازیگرا با شعار به عقب بر نمیگردیم....

الان هم بین این کاندید های جدید هیچ کدام مناسب نیستند.

م پ فاجعه است نه برنامه اقتصادی هیچی فقط از همدردی استفاده میکنه گرونی حجاب و غیره که مردم رو گول بزنه

س ج هم که تو رویا و خیالاته اونم برنامه خاصی نداره فقط اطرافیانش یکم کاربلد هستن همین

مردم اگر دانش سیاسی داشتند چند سال قبل به ح ر رای نمیدادن. یادتون رفته سیل عظیم حمایت بازیگرا با شعا ...

شما هم جزو همون مردم هستید 

خوده شورای نگهبان مگه نباید ببینه صلاحیت دارن یانه حتما داشتن که الان اینجان 

بعدم من تاپیکو قفل میکنم شما میای تاپیکای قبلیم 

عجب!!!

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم جزو همون مردم هستید خوده شورای نگهبان مگه نباید ببینه صلاحیت دارن یانه حتما داشتن که الان این ...

خیر من اون زمان به آقای روحانی رای ندادم دوست عزیز

چون گرفتار تبلیغات و بازی سیاسی نشدم با کمی مطالعه متوجه میشید چخبره.

یک نفر با نمره ۱۰ قبول میشه یکی ۲۰ عزیزم

درسته تایید صلاحیت دادن و باید بین بد و بدتر بکی رو انتخاب کرد

خیر من اون زمان به آقای روحانی رای ندادم دوست عزیزچون گرفتار تبلیغات و بازی سیاسی نشدم با کمی مطالعه ...

مردم عقل دارن که بتونن بین بدو بدتر انتخاب کنن و ربطی به دانش سیاسیشون نداره حتی به اندازه نیم ساعتم مناظره رو نگاه کنن متوجه میشن

بعدم من تو تاپیک آیا گفتم به کی رای بدید 

حرفم بابعضی کاربرا بود که تند تند تاپیک میزدن و شورشو درآورده بودن

صرفا جهت آگاهی بازم پوزش اگر ناراحت شدین در پناه حق

نه گلم ناراحت نشدم

همچنین🌹