vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6169 عنوان پیامک عجیب😕 402 بازدید | 9 پست امروز برام پیامک کد تایید خدمات دولت هوشمند اومده.من که واردش نشده بودم که برام کد تایید بفرسته.یعنی کی میخواسته وارد شه؟!😐 بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂 1403/04/09 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64907 احتمالا کسی اشتباهی شماره شما رو زده من خودم چند بار شده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25930 شاید شماره شمارو اشتباه وارد کرده به هر حال که نمیتونه وارد شه چون کد تأیید نداشته 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیتامو عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 5356 شیراز یه کیک فروشی بود به نام وانیلا الان دلم کشید تکلیف چیه کاش غم زیاد آدمو میکشت
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6169 احتمالا کسی اشتباهی شماره شما رو زده من خودم چند بار شده اره فکر کنم همینطور شدهیه لحظه ترسیدم بخدا😂 بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6169 شاید شماره شمارو اشتباه وارد کرده به هر حال که نمیتونه وارد شه چون کد تأیید نداشته اره فکر کنم همینطوره بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
elodie عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1829 شیراز یه کیک فروشی بود به نام وانیلا الان دلم کشید تکلیف چیه 😂😂😂
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6169 شیراز یه کیک فروشی بود به نام وانیلا الان دلم کشید تکلیف چیه عزیزمممم😂❤️ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بستنی_یخ_زده عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 228 دیروز میخواستم وارد یه برنامه بشم اشتباهی شماره یه نفر دیگه رو وارد کردم واس شما هم یکی اشتباهی شمارتو زده
vanillacake مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6169 دیروز میخواستم وارد یه برنامه بشم اشتباهی شماره یه نفر دیگه رو وارد کردم واس شما هم یکی اشتباهی شمار ... اره دقیقااولش ترسیدم😅❤️ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂