2777
2789
عنوان

پسرخاله ی بیشعور

270 بازدید | 10 پست

ی خاله دارم خیلی دوسم داره خیلیم بهم وابستس یجورایی باهم رفیق بودیم هروز میگف بیا خونمون پیش من من تنهام  میگفتم هروز نمیام ناراحت میشد منم گفتم اشکالی نداره خالمه دختر نداره برم پیشش تااینک چند بار ک رفتم پسر خالم  برمیداشتش با رلش خالمو میبرد بیرون منو میزاش خونه تنها بار اخر زنگ زدم گفتم خاله منو مهمون میکنی چرا منو تنها میزاری خونه و میری دیدم پسرش بلند گف باباید از ابن اجازه بگیریم میاد کجا هروز هروز خب نیاد داشت حرف میزد ک من قطعش کردمو براش نوشتم من بخاطر مامانت میومدم دیگ نمیام من عارم میاد خونه کسی برم دیدم نوشت بدرک ک نمیای...  اومدم ثواب کنم کباب شدم چد روزه ک نمیرم شما بودیت چ واکنشی نشون میدادیت اینم بگم ک من تک فرزندم و عادت ب تنهایی دارم و بیشتر بخاطر خالم اونجا میرفتم و هروز اون بمن میگفت بیا یبارم بهش بی حرمتی نکردم ولی اون جوابم کرد... خیلی غرورم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر بیکاری ک هرروز میری اونجا؟ با همسن و سالای خودت بگرد بیشترم بهت خوش میگذره

من رفیقو اینا زیاد ندارم ینی داشتم ولی خیلی ازشون ضربه خوردم دیگ دوسندارم بارفیق بگردم  هرچقد بهشون خوبی کردم بازم بدی دیدم  و من اصلن دوسنداشتم برم هروز اونجا خالم خیلی سمج تشریف داشت میگف چرا لج میکنی خب منم تنهام بیا پیشم

از بس رفتی اونجا پسره فک کرد بخاطر اون میری

وای من اصلن بهش حس ندارم حقیقت با ی زن شوهر دار دوسته ک دوتا بچه داره رابطه دارن اون زنه بدون هقچ دلیل ازمن متنفره حس میکنم اون بهش میگ ک این چی میخاد هروز خونه شماست اینم میخاد خودشیرینی کنه