2777
2789
ای وای راست میگیا دودقیقه باهات چت کردم خصلتت و گرفتم عذر میخوام شفای عاجل واسه همه بیماران روحی رو ...

ییعنیی اینقدر آدم بی ثبات و بی شخصیتی هستی که هیچ کنترلی روی خودت نداری؟🤣🤣آفرین گلم خیلی خوبه برای سالم شدن خودت دعا میکنی

ییعنیی اینقدر آدم بی ثبات و بی شخصیتی هستی که هیچ کنترلی روی خودت نداری؟🤣🤣آفرین گلم خیلی خوبه برای ...

مگه نشنیدی میگن کمال همنشین در من اثر کرد؟

هرچند تو هنوز کوچولویی نمیفهمی 

حالا چرا به خودت گرفتی ؟ مگه تو مشکل داری؟ من فقط واسه مریضا دعا کردم که 

حالا اشکال نداره واسه تو نذر می‌کنم ایشالا خوب میشی 

برمیگردی به آغوش طبیعت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نشنیدی میگن کمال همنشین در من اثر کرد؟هرچند تو هنوز کوچولویی نمیفهمی حالا چرا به خودت گرفتی ؟ مگ ...

من بمیرم با آدم داغون و بیسواد و خرافاتی ای مثل تو همنشین نمیشم این چهه حرفیه میزنی🤣🤣🤣

مگه نشنیدی میگن کمال همنشین در من اثر کرد؟هرچند تو هنوز کوچولویی نمیفهمی حالا چرا به خودت گرفتی ؟ مگ ...

فکر میکنم کور هم هستی آخه من گفتم خوبه برای سلامتی خودت دعا میکنیم اما همینم نمیتونی ببینی🤣🤣

من بمیرم با آدم داغون و بیسواد و خرافاتی ای مثل تو همنشین نمیشم این چهه حرفیه میزنی🤣🤣🤣

آخی ولی الان شدیا

اومدم عین خودت فضولی کنم تاپیکاتو دیدم

تو برو به همون پسر همسایه برس که بهت پا نمیده 

هرچند خدا خیلی دوسش داره که گرفتار تو نکردتش

فکر میکنم کور هم هستی آخه من گفتم خوبه برای سلامتی خودت دعا میکنیم اما همینم نمیتونی ببینی🤣🤣

ولی مثل اینکه تویی‌ چون پست قبلی منظورم بود

هرچند نفهمی دیگه 

دیگه هم ریپ نزن که جواب نمیدم 

خدایی مزاحم اوقاتم شدی

فعلا🤲🙂

ولی مثل اینکه تویی‌ چون پست قبلی منظورم بودهرچند نفهمی دیگه دیگه هم ریپ نزن که جواب نمیدم خدایی مزاح ...

اره ببخشید مزاحم شدم برو تاپیک بزن دنبال یه حس ششمی بگرد به خرافاتی بودن برس🤣🤣🤣چقد داغوونی

سلام اسی کارتون داشتم متاسفانه الان ۳دقیقه هر کار کردم در خواست ارسال نشود 🌱اگه لطف کنی در خواست دو ...

عزیزم درخواست دادم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

عزیزم درخواست دادم

سلام استارتر خوبی؟🤍🌱

عزیزم فکر کنم شما حس ششم داشتین میشه به سوالم جواب بدی خیلی لطف میکنی چون برام مهمه

میشه بگی من با کسی که شبیه مجیده ازدواج میکنم؟

منظورم از لحاظ ظاهری و قیافه هستش🥲؟

تو رویاهام ، تو خواب هام ، ۳ مرداد ۱۴۰۴ ، اومد تو زندگیم، عاشق شدم..... ، تاسیان یعنی چی؟ ، یعنی غصه ، یعنی دق ، اگه یه روزی تو زندگیم نباشی ، اون حالی که من میشم ، تاسیانه!                                                         

سلام عزیزم قبول نهایی شدید ؟

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞