2777
2789
اولا من شما رو ریپ نزدم که جواب دادیددوم اینکه اعتقادی ندارم و هممون میدونیم که حس ششم جنبه سرگرمی د ...

معلومه اعتقاد نداری که ۹۰۰ تا تاپیک راجب حس ششمی نوشتی🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا من شما رو ریپ نزدم که جواب دادیددوم اینکه اعتقادی ندارم و هممون میدونیم که حس ششم جنبه سرگرمی د ...

مگه کی هستی یا چه آدم مهمی هستی که بخوام بهت انگ بچسبونم تاپیکای خودت رو نگاه کن همه چیز واضحه..

معلومه اعتقاد نداری که ۹۰۰ تا تاپیک راجب حس ششمی نوشتی🤣🤣🤣🤣

حوصله تو رو اصلا ندارم 

وقتی یه بار میگن و نمیفهمی معلومه که نفهمی 

واقعا مردمو اینقدر ساده فرض میکنی که به حرف یه نفرو که نمیشناستش باور کنه؟ معنی سرگرمی و دلگرمی رو میفهمی؟

هرچند مطمئنم که نمیفهمی چون نفهمییی🖕

مگه کی هستی یا چه آدم مهمی هستی که بخوام بهت انگ بچسبونم تاپیکای خودت رو نگاه کن همه چیز واضحه..

مشخصا آدم مهمی نیستی 

ولی فضولی و سرت تو زنگی مردم

زیپ دهنتو بکشو سرت رو گردنت باشه

حوصله تو رو اصلا ندارم وقتی یه بار میگن و نمیفهمی معلومه که نفهمی واقعا مردمو اینقدر ساده فرض میکنی ...

ترجیح میدم دغدغه های یه آدم خنگ و خرافاتی مثل تورو نفهمم همون خیلی بهتره🤣

ترجیح میدم دغدغه های یه آدم خنگ و خرافاتی مثل تورو نفهمم همون خیلی بهتره🤣

اوکی

ولی مشخصه اونقدر بیکاری که میشینی تاپیکام رو میشماری

من اصلا تو رو نه می‌شناختم نه میخوام که بشناسم رو تو هم ریپ نزده بودم که جواب دادی و به تو هم اصلا ربط نداشت 

سرت همه جا هست جز روی گردنت که باید باشه 

OK? نفهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟

اوکیولی مشخصه اونقدر بیکاری که میشینی تاپیکام رو میشماریمن اصلا تو رو نه می‌شناختم نه میخوام که بشنا ...

نه گلم نفهمیدم بیشتر گوه بخور لطفا...درضمن اینقدر بیسوادی که نمیبینی کنار اسم کاربری تعداد تاپیکارو نوشته

نه گلم نفهمیدم بیشتر گوه بخور لطفا...درضمن اینقدر بیسوادی که نمیبینی کنار اسم کاربری تعداد تاپیکارو ...

من که نمیتونم تو رو بخورم 

اصلا اهل اینا نیستم تابحال هم بی احترامی نکردم میگی آدم مهمی نیستم و چک میکنی منو؟

اخی شما چقد بیکارید 

دلم واست سوخت

من که نمیتونم تو رو بخورم اصلا اهل اینا نیستم تابحال هم بی احترامی نکردم میگی آدم مهمی نیستم و چک می ...

شما روی هر پیام من صد بار ریپلای میزنی و فشار میخوری بعدشم کلی چرت و پرت میگی حالا من بیکارم؟گمشو فقط..اینقدرم ریپلای نکن من فقط شخصیت چرتت رو به درست ترین حالت ممکن توصیف کردم بی احترامی نبود که

شما روی هر پیام من صد بار ریپلای میزنی و فشار میخوری بعدشم کلی چرت و پرت میگی حالا من بیکارم؟گمشو فق ...

باشه خیلی ممنون 

@niniyar_1  

@niniyar_5  

ایشون به من بی احترامی می‌کن و روی نظری که اصلا با ایشون نبود ریپ میزنن لطفا پی گیری کنید 

اگه تحمل نظر بقیه رو نداری چرا تاپیک میزنی پس؟🤣

تاپیک نزده بودم رو شما هم ریپ نزده بودم

نمیدونم چرا این همه حس همدردی و فضولی داری واقعا 

چطور تو جامعه زندگی میکنی با این اخلاق و حس کنجکاوی؟(فضولی)

تاپیک نزده بودم رو شما هم ریپ نزده بودمنمیدونم چرا این همه حس همدردی و فضولی داری واقعا چطور تو جامع ...

دیگه اون به شما مربوط نیست چون اگه دقت کنی به جمله آخرت خودتم داری فضولی می‌کنی🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه اون به شما مربوط نیست چون اگه دقت کنی به جمله آخرت خودتم داری فضولی می‌کنی🤣🤣🤣🤣🤣

ای وای راست میگیا دودقیقه باهات چت کردم 

خصلتت و گرفتم  عذر میخوام 

شفای عاجل واسه همه بیماران روحی روانی😂🤲