2777
2789
عنوان

گل حسن یوسف

60 بازدید | 10 پست

نسبت ب وقتی که خریدم شاید قدش ۱۰ سانت بزرگ شده باشه الان گلم خم شده نمی دونم دلیلیش چیه  بنظرتون چون  بزرگ شده خم شده یا دلیل دیگه ایه انگار انرژی نداره 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

گل ب سمت نور خم میشه هر هفته گل رو بچرخون و از ی میله یا چوب برای نگه داشتنش استفاده کن

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حسن یوسف گیاه خیلی حساسی هست . ترجیحا جایی باشه ک نور ببینه .‌نور میخاد . و اینکه جاشو اصلا عوض نکنین . فقط بذارید ی قسمت همیشه بمونه . گل وقتی جابجا بشه از جای جدید خوشش نیاد قهر میکنه . تو خونه اهنگ بذارید براش شعر بخونین اینا واقعا تاثیر داره 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ببین گلدونی ک گرفتی اندازش براش مناسبه چون میگن اگ بزرگتر باشه ریشه تمام زورشو میزنه ک بزرگ شه و گل ...

ن کوچولوه یکم  یعنی بزرگ شده احسلس مسکنم براش کوچولو

گلی هست که حداقل 8 ساعت باید نور دریافت کنه. گونه رشد علفی پیدا میکنه. دراز میشه و بی برگ های پهن و ...

سلام عزیزم من پتوسم برگاش داره سوراخ سوراخ میشه و بعضیاشون داره زرد میشه ب نظرتون دلیلش چیه

سلام عزیزم من پتوسم برگاش داره سوراخ سوراخ میشه و بعضیاشون داره زرد میشه ب نظرتون دلیلش چیه

کرم داره. خاک گلدون رو عوض کن و قبلش قارچ کش و کرم کش بزن به خاک یا خاک استریل مناسب از گلخونه بخر. این پتوس می میره ها.