2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

265 بازدید | 12 پست

سلام دوستان .من میخواستم برای بارداری اقدام کنم و رفتم دکتر معاینه و سونو شدم که دکتر گفت زخم دهانه رحم داری و دارو داد و قرار شد سونو هم برمو دوباره برم معاینه .جواب سونو خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم اما مجرد رفتم معاینه گفت زخمت خوب نشده و باز هم دارو و آمپول داد که استفاده کردم ولی هنوزم حس میکنم خوب نشدم و کلافه شدم جدیدا موقع رابطه درد دارم و نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم کسی نیست تجربه این بیماری رو داشته باشه و راهنمایی کنه چکار کرده که خوب شده .؟و چقدر طول کشیده؟

گدای کوی توام رضاجانم ...❤️😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم چند سال درگيرش بودم و انواع درمان ها و فريز رو انجام دادم ولى خوب نشد. فقط با واژينال عسل خوب شدم. پيشنهاد ميكنم اول اين روش ك راحتر و كم هزينه تره رو امتحان كنيد بعد بريد سراغ پماد و انواع آنتى بيوتيك و فريز ...

ى سرچ بكنيد واژينال عسل توضيحات كاملش رو ميتونيد بخونيد.

منم این مشکل دارم و چند دفعه هم فریز شدم ولی خوب نشد. یکی بهم گفت تا کامل خوب نشدی نباید رابطه ...

این زخم از کجا میاد آخه. من بعد پریودیم اینجوری شدم هنوزم حس میکنم زخمه و خوب نشدم هر چند که دکترم گفته دوباره یه هفته دیگه بیا معاینه .حتی موقع معاینه درد دارم .نمیدونم دیگه چکار کنم خوب بشم .میگن تا زمانی که خوب نشدی نباید حامله بشی.

منم چند سال درگيرش بودم و انواع درمان ها و فريز رو انجام دادم ولى خوب نشد. فقط با واژينال عسل خوب شد ...

منم تو سایت زیاد خوندم که واژینال عسل خوبه ولی میگن باید عسل مرغوب و اصل باشه .با خودم‌میگم ولش کن همینجوری حامله بشم چه اشکالی داره.یکی از دوستام موقع حاملگی زخم داشته میگه خوب شدم

من داشتم که با معاینه دکتر فهمیدم دکتر بهم دارو نداد وگفت سریع باید فریز کنم زخمتو منم انجام دادم و ...

من تا حالا دوبار دکتر رفتم ولی دکترها زورشون میاد حرف بزنن فقط میگن زخمه و دارو میدن پرسیدم عفونت دارم گفتن نه . دکتر که گفت بخاطررابطه  است به مرور زمان زخم میشه. 

اگه بادارو جواب نداده فریز کن و خودتو راحت کن 

من یه بار تبخال تناسلی گرفته بودم دکتر دارو داد و خوب شدم و دیگه نرفتم معاینه . همش حس میکنم این همون تبخاله که دوباره عود کرده