2777
2789

من سه سال پیش تست اچ پی وی مثبت شد 

وا ضایعه نداشتم تا ۹ماه پیش ک ی دونه زگیل زدم

رفتم دکتر ی دارو داد اسید بود فک کنم، چند بار زدم روش رفت، فقط ی لکه تیره کوچیک جاش موند

یه ازمایش دیگه انجام دادم تو بهترین آزمایشگاه شهر، خداروشکر منفی شد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

گلم ببخشید میتونم بپرسم از چه راهی گرفتی؟؟

من رفتم دکتر از من‌پرسید‌متاهلی ؟ کفتم نه گفت استخر رفتی ؟ گفتم بله ی مدتی ام من عفونت داشتم ب لباس زیرم برخورد میکرد چندشم میشد دستمال میذاشتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دکتره معاینه کرد گفت زگیل هست اما چون باکره ام نمیتونم تست پاپ اسمیر بدم برام فریز کرد اما مجدد درومدن دوباره فریز کردم همونجا مجدد دوتا درومده 😔 پاور فیت هم دو ماهه دارم مصرف میکنم واکسن گارداسیل هم تزریق کردم اما اثری نداره انگار همه میگن لیزر اثرش بیشتره اما میترسم خیلی درد داشته باشه

ببخشید خارش یا سوزش داشتین؟ 

اصلا از کجا فهمیدین زیگیل دارین؟ 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

نه به هیچ عنوان 🤦🏻‍♀️ الان موندم چیکار کنم کاش بیهوش کنن لیزر کنن😭

میگن سیاه دونه و عسل طبیعی هروز قاطی کن بخور .. سیاه دونه اسیاب کن در جا بریزش تو عسل ک مسموم نشه .. بدنت ک قوی بشه از بین میره

ببخشید خارش یا سوزش داشتین؟ اصلا از کجا فهمیدین زیگیل دارین؟

اصلا من نه خارش دارم ن سوزش دارم قبلا هم نداشتم ببخشید موقعی که خودم رو میشستم دیدم ی چیزی شبیه جوش سمت مقعدم هست اولا اهمیت ندادم بعد دیدم دوتا شدن رفتم جلوی اینه چک کردم شک کردم چون جدیدا خیلی زیاد شده گفتم نکنه منم کرفتم اخه از کجا گرفتم من ؟ نوبت دکتر زنان گرفتم معاینه مرد گفت زگیل هست باید فریز بشه

اصلا من نه خارش دارم ن سوزش دارم قبلا هم نداشتم ببخشید موقعی که خودم رو میشستم دیدم ی چیزی شبیه جوش ...

من ی چیزی شبیه جوش دارم ولی زدم گوگل اصلا شبیه زیگیل نبود ن خارش دارم ن سوزش 

ن استخر میرم ن با کسی رابطه داشتم😂

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫