من رفتم دکتر از منپرسیدمتاهلی ؟ کفتم نه گفت استخر رفتی ؟ گفتم بله ی مدتی ام من عفونت داشتم ب لباس زیرم برخورد میکرد چندشم میشد دستمال میذاشتم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ دکتره معاینه کرد گفت زگیل هست اما چون باکره ام نمیتونم تست پاپ اسمیر بدم برام فریز کرد اما مجدد درومدن دوباره فریز کردم همونجا مجدد دوتا درومده 😔 پاور فیت هم دو ماهه دارم مصرف میکنم واکسن گارداسیل هم تزریق کردم اما اثری نداره انگار همه میگن لیزر اثرش بیشتره اما میترسم خیلی درد داشته باشه
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫
ببخشید خارش یا سوزش داشتین؟ اصلا از کجا فهمیدین زیگیل دارین؟
اصلا من نه خارش دارم ن سوزش دارم قبلا هم نداشتم ببخشید موقعی که خودم رو میشستم دیدم ی چیزی شبیه جوش سمت مقعدم هست اولا اهمیت ندادم بعد دیدم دوتا شدن رفتم جلوی اینه چک کردم شک کردم چون جدیدا خیلی زیاد شده گفتم نکنه منم کرفتم اخه از کجا گرفتم من ؟ نوبت دکتر زنان گرفتم معاینه مرد گفت زگیل هست باید فریز بشه
اصلا من نه خارش دارم ن سوزش دارم قبلا هم نداشتم ببخشید موقعی که خودم رو میشستم دیدم ی چیزی شبیه جوش ...
من ی چیزی شبیه جوش دارم ولی زدم گوگل اصلا شبیه زیگیل نبود ن خارش دارم ن سوزش
ن استخر میرم ن با کسی رابطه داشتم😂
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫