2777
2789
عنوان

معاینه تحریکی

1642 بازدید | 17 پست

سلام

امروز هفته ۴۰ بارداری م تموم شد، رفتم چک بشم گفت ان اس تی بچه ضعیفه، دکتر دوبار تحریک انجام داد، گفت بستری شو ولی زیر بار نرفتم، هیچ دردی فعلا ندارم، کیا تجربه دارن؟ چی کار کنم؟ یکی دو روز بمونم دردام میاد یا نه؟

نه بستری شوحتما

بچه ورم میکنه واذیت میشه طفلی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه ای😐

خطرناکه یوقت برا بچه اتفاقی میفته بستری شو حداقل چهار تا دکتر بالاسرت هست 

سرم فشار میزنن دردات شروع میشه 

من هفته سی و نه زایمان کردم دهانه رحم باز شده بود ولی درد نداشتم با سرم فشار دردام شروع شد

از آمپول فشار می ترسم، قبلی رو با آمپول فشار آوردم خیلی اذیت شدم

ببین مثل من کلک بزن

آمپول فشارزدن

بعدمن هی سرم روقطع وصل میکردم بچه ام راحت دنیااومد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دیوونه ای😐خطرناکه یوقت برا بچه اتفاقی میفته بستری شو حداقل چهار تا دکتر بالاسرت هست سرم فشار میزنن ...

چقدر طول کشید تا زایمان کردین؟؟ دهانه رحمتون چند سانت بود؟

مال من یه سانت باز بود، معاینه تحریکی کرد ولی هنوز درد ندارم

جدیییییی😳😳😳😳راحت یعنی چطوری؟ چه دل پرجراتی دارین

آمپول فشارروتوی سرم میزنن

هی کم وزیادش میکردم

حداقل۱آبگوشت مشت بخوردردت زودتربیاد

ولی بروصبرنکن

آمپول فشارروتوی سرم میزننهی کم وزیادش میکردمحداقل۱آبگوشت مشت بخوردردت زودتربیادولی بروصبرنکن

خطرناک نیست دوزش رو کم و زیاد کنم، اگه یه دفعه خیلی زیاد بشه چی؟ چند سانت شدین کمش کردین؟

زایمانتون چقدر طول کشید؟ آخه میگن ۵ سانت که بشه قطعش می کنن؟ درسته؟

خطرناک نیست دوزش رو کم و زیاد کنم، اگه یه دفعه خیلی زیاد بشه چی؟ چند سانت شدین کمش کردین؟زایمانتون چ ...

نه خطرناک نیست

همینکه تحریک بشی بدن خودش تاآخرخودش هورمون رومیریزه

ولی دکترامیخوان سریع زایمان کنی قطعش نمیکنند

بچه اولم بودوکامل کیسه آب۴ساعت قبلش پاره شده بودوتوی خشکی کامل۸ساعت کشید

[QUOTE=344562227]نه خطرناک نیست همینکه تحریک بشی بدن خودش تاآخرخودش هورمون رومیریزه ولی دکترامیخوان سریع زایمان کنی ...[/QUOTE

خدا رو شکر که بچه تون سالم به دنیا اومد

ممنون عزیزم، آره بیمارستان فقط به دنبال اینه که زودتر زایمان کنی تا یه وقت مسئولیت چیزی به گردنشون نیفته، از منم رضایت نامه گرفتن باز با این حال نمی خواستن بذارن بیام