2777
2789
عنوان

دوران پریودی

71 بازدید | 16 پست

من دخترم خاهرم متولد سال۹۰ و ۲۵ اردیبهشت برای اولین بار عادت ماهیانه شده و الان خییلی ناراحته چون از دوستاش شنیده که قدش بلند نمیشه دیگه خیلی ناراحته و گریه میکنه و میگه من دوست دارم قدم ۱۷۰ اینا بشه  الان قدش ۱۵۵ راهی هست که قدش بلند بشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ۱۶۰ اینا بودم ۱۳ سالگی شدم الان ۲۱ سالمه ۱۶۶ اینامدیگ نمیدونم بدن با بدن شاید فرق داره

نه کلا بعد اینکه پریود بشه ۵ سانت بیشتر رشد نمیکنه من که دیگه قدم رو ۱۶۳ متوقف شد 

نه کلا بعد اینکه پریود بشه ۵ سانت بیشتر رشد نمیکنه من که دیگه قدم رو ۱۶۳ متوقف شد

باز بستگی به صفحات رشد داره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

خیلی ممنونم فقد باید پیش پزشک عمومی برم یا ماما؟

این و دیگه نمیدونم فک کنم باید برید ماما اما خب از منشیشون‌ بپرسید بگید واسه این موضوع مراجعه کردم راهنماییتون‌ میکنه

این و دیگه نمیدونم فک کنم باید برید ماما اما خب از منشیشون‌ بپرسید بگید واسه این موضوع مراجعه کردم ر ...

خیلی ممنون عزیزم من برم بهش بگم خوشحالش کنم 

ولی کاش خودم میدونستم موقعی ک پریود شدم به دکتر میگفتم بهم دارو میداد تا انقد قدم کوتاه نشه😢