2777
2789
عنوان

شوهرم تو دعوا پیامکی نوشت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 94 پست
نمیذاره بابچه دارم درس میخونم

۱۵۰تومن خواستی؟!زیادم نبوده 

ولی با زبون خوش میخواستی تهدیدش کردی میام محل کارت مردا بهشون برمیخوره 

طلاقم نمیده الکی یه چی پرونده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز باید درک کرد اقایانو تواین شرایط سخت اقتصادی واقعا فشار سنگینی روشونه

اون حرف طلاقم الکی یچی گفته جفتتون بد صحبت کردین جدی نگیر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

عجبا ماهیانه در نظر بگبر من الان ۳۰ به۳۰هرماه از شوهرم۶تومن میگیرم دیگ اصلا برا هیچی ازش پول نمی‌خوام می‌دونه ک هر۳۰ ام باید برا من پول بزارع کنار بگو باید پول ماهیانه بدی بهم میرم بیرون پول تو کیفم باسه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من هم بودم طلاقت میدادم ...شاید واقعا نداشته خوبه یکم شرایط همو درک کنیم..واقعا شماهم احترام نگذاشتی بهش ..چطور توقع داری بهت احترام بزاره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خیلی تند رفتی 🥲

می‌دونم اعصابت خرده ولی یکم درکش کن به خدا خرج زندگی خیلیی بالا هست 

ببخشید ولی شما یکم حالت طلب کارانه هم گفتید پول بده 

حالا درسته مرد وظیفه اش هست که خرجی بده ولی به نظرم اصلا طرز بیانت درست نبوده 

یکم درک کنید همدیگه

به خدا خرج زندگی کمر شکن هست 🤦🏻‍♀️💔

نمیذاره بابچه دارم درس میخونم

بچه دارید مستاجر هستید خرج دانشگاه آزاد و داستان هاش هست خرج خونه هست بعد میگی چرا پول نداری 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
همون روز حقوق ریختن براش

میگی پول داره تو کیفش ولی این پولی که میبینی برای تا آخر برج هست  خب کم میاره شاید قسطی قرضی چیزی داره وقتی میگه ندارم شاید واقعا نداره  من دلم میسوزه وقتی زن و شوهر سر پول دعوا میکنن. اگر هم مطمئنی داره با مهربونی ازش بگیر 

من حرفم فقط اینه که از طلاق گفته جدی نباشه یک وقت

الان تو ترسیدی؟

تو پیامات که این طور نشون نمیدی 

یکم با ملایمت ازش درخواست کن . بعضی مردا این مدلی حرف بزنی بدتر رو لج میفتن 

تو ک نمیخای طلاق بگیری لااقل یجوری با زبون رامش کن

من هم بودم طلاقت میدادم ...شاید واقعا نداشته خوبه یکم شرایط همو درک کنیم..واقعا شماهم احترام نگذاشتی ...

داره میگه تو کارتش و کیف پولش پول داره ۱۵۰تومن پوله آخه بخواد نده ایشون زرنگ تشریف داره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار