2777
2789
عنوان

شوهرم تو دعوا پیامکی نوشت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 94 پست
ای وای عزیرم بد عادتش کردی .نمیتونی به زبون بگیریش کم کم پس انداز کنی یا خودت شاغل بشی

شغل دارم تو خونه ولی وقتی میره تا حلقه دستم میگیره ازم و ی جای گوشه خونه کردم مغازه لباس زنونه آخرین بار من بیرون کرد با ی مانتو. خب معازم ک از پس انداز شکم زدم موند تو خونه اون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
شغل دارم تو خونه ولی وقتی میره تا حلقه دستم میگیره ازم و ی جای گوشه خونه کردم مغازه لباس زنونه آخرین ...

چی بگم عزیزم .گاهی مردا سنشون میره بالا پخته تر میشن انشالله همسرتون از اون مردایی باشه که با بالا رفتن سن افتاده و پخته میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم عزیزم .گاهی مردا سنشون میره بالا پخته تر میشن انشالله همسرتون از اون مردایی باشه که با بالا ر ...

بعضی مردا ذات ندارن کاری نمیشه کرد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اخه اين چه راهنمايي هست كه شما ميكني اين ميشه دزدي زندگيش خراب ميشه

کجاش دزدیه وقتی برا خودش خوب خرج میکنه وبه زنش پول نمیده.اونم حق داره تو زندگی  زندگی مشترکه مرد باید به زنش پول بده