2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی منم سال پیش همین و قبول شدم 

ولی ازش نا امید شدم بکل و دوباره پشت کنکور موندم:)

رشتش‌ بشدت سخته و بازار کار  کمی داره تو هر بیمارستان فقط یکی نیازه اونم ن همیشگی

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
هعی منم سال پیش همین و قبول شدم ولی ازش نا امید شدم بکل و دوباره پشت کنکور موندم:)رشتش‌ بشدت سخته و ...

چند وقتیه خیلی دارم تحقیق می کنم به سرم زده بود برم این رشته رو بخونم 

حالا به نظر شما کدوم رشته ی ریاضی بیشترین بازار کارو داره؟

برق خوندم، درساشون شبیه ماست، سیگنال ها و سیستم ها و مدارهای الکتریکی و کنترل خطی (البته کنترل خطی رو مطمئن نیستم)و الکترونیک... یه سری واحد درباره سیگنالای پزشکی اینا دارن که در جریانشون نیستم

توی ارشد برق گرایش بیوالکتریک میشه ادامه ش داد

ولی بازار کارش جالب نیست، کلا بازارکارش طیف چندان گسترده ای نداره، مثل بچه های برق خیلی عمیق روی موارد فنی مانور نمیدن، خیلی از مقالات تحقیقات این حوزه رم میشه از رشته های دیکه انجام داد

ببخشید شیمی و فیزیکتون با کتاب های شیمی و فیزیک تجربی ها فرق داره یا بکین

شیمی یکیه

فیزیک دهم فصل پنجم یه فصل ترمودینامیک داشتیم تجربیا نداشتن یازدهم هم یه فصل اضافه داشتیم البته تجربیا در فصل سه یه جا به صورت جمعبندی فصل سه و چهار ما رو می خوندن اره خلاصه یازدهم در کل چن تا مطلب فرمول و اثبات بیشتر از تجربیا خوندیم

کلاس های عمومی فیزیک هم که می رفتیم تجربیا و ریاضیا با هم بودن. 

برق خوندم، درساشون شبیه ماست، سیگنال ها و سیستم ها و مدارهای الکتریکی و کنترل خطی (البته کنترل خطی ر ...

خیلی ممنون

شما که برق خوندین راستش به این رشته هم فکر می کردم می شه لطفا در مورد اینم مختصر توضیح بدین چطوره؟

شیمی یکیهفیزیک دهم فصل پنجم یه فصل ترمودینامیک داشتیم تجربیا نداشتن یازدهم هم یه فصل اضافه داشتیم ال ...

خیلی ممنون از راهنماییت و اینکه مدارس تیزهوشان سما الان هستید چه تفاوتی که خیلی بزرگ باشه با مدارس معمولی هست نحوه ی تدریس یا سخت گیری میشه اینم بفرمایید

منم تو فامیل و اشنا هرکیو دیدم موفق نشد توش ولی تو دنیای مجازی خیلی ازش تعریف میکنن گیج شدم

به هر حال چون چن نفری در این رشته موفق نشدند یا در ایران بازار کار خوبی نداره دلیل نمی شه رشته ی بدی باشه 

متاسفانه وضعیت در ایران طوری شده کلا بیشتر کسانی که در رشته ها ی  ریاضی مهندسی درس خوندن بیکارن.  مثلا رشته ی خوبی مثل عمران    می دونی الان چقد مهندس عمران بیکار داریم پس دلیل نمی شه رشته اش بد باشه

فقط مهندسی برق یا کامپیوتر

خیلی ممنون از راهنماییتون🌹

منم دقیقا در مورد همین دوتا رشته می گفتم مامانم گف اینهمه رشته ی مهندسی چرا سفت چسبیدی به این دوتا 😅

تنوع می خواد خب

اصلا واس تنوع می ریم مهندسی دریا می خونیم(شوخی می کنم)

امیدوارم در دانشگاه خوبی برق یا کامپیوتر قبول شم واقعا نگرانم از آینده ی نا معلومم