2777
2789
عنوان

درد پریود

114 بازدید | 16 پست

سلام خانما خسته شدم دیگه تورو خدا بگید چیکار کنم.

از دیروز که پریود شدم زیر شکمم بدجور گرفته بدجووووورررر 

کل شب رو نتونستم بخوابم، ناهارم نتونستم بذارم 

خیلی بده تا کیسه میذارم یکم آرومه برمیدارم دوباره شروع میشه

مسکن نمی خورم بخاطر معده درد

خیلی کلافم 

من ک فقط مفنامیک اسید میخورم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من از سرگیجه دارم میمیرمهر چیم میخورم خوب نمیشممسکن بخورمم قطع میشه پریودماصلا نمیتونم چشامو باز ...

عزیزم برای سرگیجه من قرص آهن خوردم بهترم 

ولی درد و گرفتگی زیر شکم امونمو بریده

کاملا میفهممت 

هنوز ناهار نخوردم منتظرم شوهرم بیاد یه چیزی برام بیاره تا راه میرم دردش بدتر میشه

مفنامیک یا ژلوفن بخورزعفرون و دارچین دم کن بخورچیزای با طبع سرد نخور مثل ماست و خیار و...کمپرس آب گر ...

همه رو رعایت میکنم خانمی فقط با کمپرس گرم ارومم 

از دیروز انقد گذاشتم داغ کردم دیگه  تو این تابستون گرم

عزیزم برای سرگیجه من قرص آهن خوردم بهترم ولی درد و گرفتگی زیر شکم امونمو بریدهکاملا میفهممت هنوز ناه ...

دیروز یه قرص آهن خوردم

الان باز بخورم اشکالی نداره؟؟؟

من دیروز درد داشتم

ولی امروز از صبح سرگیجه دارم

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن

دیروز یه قرص آهن خوردمالان باز بخورم اشکالی نداره؟؟؟من دیروز درد داشتمولی امروز از صبح سرگیجه دارم

نه عزیزم من از دکترم پرسیدم تو پریودی بخورم گفت آره البته دکتر خودش قرص آهن رو بهم داد

همه رو رعایت میکنم خانمی فقط با کمپرس گرم ارومم از دیروز انقد گذاشتم داغ کردم دیگه تو این تابستون گ ...

اهان. با روغن سیاه دانه شکمت رو ماساژ بده شاید آروم شدی..

🌱....Make the impossible,possible

2790
2778
2791
2779
2792