2777
2789

جای خیلی تنگ

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از سوراخای منظم کنار هم

از اجسام بزرگ

از حشرات بالدار

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

فوبیا ارتفاع 

فوبیا خزنده ها

فوبیا زلزله 

فوبیا غرق شدن

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

از جای تنگ  و تاریک که بهم احساس خفگی بده 

وقتی بچه بودم با داداشم و پسر عموم بازی میکردیم 

یه چمدون آهنی بود بزرگ بود نسبتا 

هی ما می‌رفتیم تو این چمدون درش رو قفل میکردیم بینیم کی بیشتر طاقت میاره 

منو گذاشتن تو چمدون درشو بستن 

وای نفسم بند اومده بود جیغ میزدم گریه میکردم انگار صدامو نمیشنیدن 

خیلی بد بود خیلیی 

اینم آخرش نگران شدن درو باز کردن 

گفتن ما فکر می‌کردیم هر موقع نفست بگیره خودت میگی درو باز کن 

گفتم من یک ساعت دارم جیغ میزنم میگم دارم خفه میشم بعد از اون بدجور ترس برداشتم 🥺